Inlägg från: Anonym (Tveksam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tveksam)

    Hur vet man om är en kille är seriös?

    Anonym skrev 2012-07-06 23:02:40 följande:
    räcker sägfa en sak bestäm dig först    så tar vi det andra sedan(-: så fortsätt dejta då.
    Hur menar du?
  • Anonym (Tveksam)
    avstängd skrev 2012-07-06 23:14:33 följande:
    Hur gammal är han?
    Han är 23 år.
  • Anonym (Tveksam)
    Anonym skrev 2012-07-06 23:19:47 följande:
     han behöver inte va oseriös faktiskt  men om han vill ha sex o bara pratar sex  , ofta känner man när det e helt rätt o att man vill ha en person osv  utan konstigheter  , men med tanke på att ni e osäkra och du e osäker osv o inte vill ha ett   kk förhållande  så ber du han bestämma sig först om han vill ha dig eller inte , så kan man ta det andra sedan.(-: o dejta tills ni vet var känslorna står.
    Han är lite olika men till och från så spånar han in på att bara prata sex men nu ikväll gjorde han det inte.

    Han är inte osäker, inte vad jag märker av, han vet att han vill ha mig för att ha sex då han är tänd på mig, det är jag som är osäker som tror han bara vill få mig i säng och sedan antingen dumpa mig eller behandla mig som det passar honom. När jag ställer honom mot väggen nu så ser han mig bara som dum, taskig osv, se inlägg ovan och det får mig ännu mer att tveka att han inte slingrar sig ur en fråga som är obekväm för honom att svara på eftersom det antagligen skulle ge mig svaret. Eftersom han vägrar ge mig svar på det och beskyller nu mig för att jag tryckt ner honom så känner jag att han bara är en player.

    jag föreslog att vi skulle ses imorgon och snacka mer om detta men då svarade han bara surt får se om jag har nån lust. Känner på mig att han kommer sura i några dagar och sedan fortsätta jakten.
  • Anonym (Tveksam)
    Anonym skrev 2012-07-06 23:28:50 följande:
    om inget annat så får du ju en romans.......upp till dig (-:
    Kallar du ett KK-förhållande för en romans?
  • Anonym (Tveksam)
    Anonym skrev 2012-07-06 23:54:59 följande:
    oh herregud ja men det förklarar saken.....
    Hur då menar du?
  • Anonym (Tveksam)
    Anonym skrev 2012-07-07 00:04:34 följande:
    nej men ert myspsysande o velande. det är inget annat än romans troligen men det vet bara ni såklart.
    Vilket myspysande?
  • Anonym (Tveksam)
    Anonym skrev 2012-07-07 00:07:54 följande:
    han e inte mogen såklart för förhållande .(-:
    Varför skulle han inte kunna vara det?
  • Anonym (Tveksam)
    Anonym skrev 2012-07-07 00:23:47 följande:
    kanske e lika osäker som du ,därför e det bra o fråga o  prata om det .hårda ord e ingen bra början.(-:
    Hårda ord? Har du ens läst tråden?
  • Anonym (Tveksam)
    Anonym skrev 2012-07-07 00:45:12 följande:
    han e inte så gamal  ,o vill inte stadga sig.  kärlek e det inte  det är helt annat.
    Hur kan du veta det?
  • Anonym (Tveksam)
    Anonym skrev 2012-07-07 09:59:50 följande:
    vet vet jag inte utgår från din beskrivning.......det vet du själv
    Jag vet inte om han vill stadga sig, han har en stark längtan efter barn så helt omöjligt är det väl inte. När vi träffades så verkade han så mycket äldre än 23 år, när han sa att han bara var 23 år så frågade jag om han skämtade men nää han är 23 år. Han verkade så mycket äldre till sättet.

    Nu vet jag dock inte alls vad jag ska tro om honom. Han var så jädra på hela dagen och även tidigare i veckan att vi skulle ses denna helg. Han ville ses igår, men jag kände att det blev så sent att ses först vid 21-22 tiden på kvällen så jag tyckte vi skulle ses idag istället, men nu är han sur och sms et om vi ska ses idag verkar han blankt skita i. Sedan så kommer det gå några dagar eller veckor så hör han av sig som inget hänt och tror jag ska bli glad att han ena stunden kan skita i att besvara mina sms på flera dagar och när jag börjar tro att det inte blir nåt, jag lägger ner detta då hör han av sig och börjar igen med att han vill träffas, sex, närhet ömhets snacket och allt flum. Jag tycker han beter sig så konstigt just det.
  • Anonym (Tveksam)
    Glädje58 skrev 2012-07-07 20:15:33 följande:
    Varför har du svårt för att fatta? Han är ju inte seriöst intresserad av dig för en partnerrelation. Du är en kk för honom
    Han hävdar ju att det inte är så och påstår eller om han nu är ärlig vet i fan om att jag sårat hans känslor för idag har han blanki ignorerat mina sms. Antingen spelar han jävligt bra teater eller så är han verkligen sårad eller så har han insett att han aldrig kommer få mig i säng och med tanke på hur skumt han beter sig så ligger det lååååångt bort i min värld att ha sex med honom.

    Får se om han hör av sig, då ska jag bete mig likadant och ignorera hans sms lika länge, han ska inte tro att jag dansar runt honom.
  • Anonym (Tveksam)
    Glädje58 skrev 2012-07-08 02:21:41 följande:

    Men, är det inte bättre att lämna honom istället för att spela ett sånt spel?


    Nej det är det inte.
  • Anonym (Tveksam)
    sarafamilj skrev 2012-07-08 19:16:47 följande:
    Oavsett om han bara vill ha dig som kk eller ärligt  skulle kunna tänka sig inleda ett förhållande med dig längre fram tror jag inte på din taktik med att ställa honom mot väggen gång på gång per sms.
    Du kan ju inte få något annat svar än de du redan från start fick, han är inte kär i dig men tycker om dig.
    Själv skulle jag känt mig enormt pressad av massa frågor kring dessa känslor efter att bara setts två ynka gånger. Känns inte som någon bra start på en relation.

    Istället tror jag på rådet du fick innan om att ses på andra ställen än i sängen. Om han hör av sig och vill träffa dig så säg helt enkelt att det inte passar om det handlar om kl.21-22 och han vill att du ska sova över hos honom. Föreslå istället en fika, lunch, middag eller promenad någon annanstans än hemma en annan dag och se om han nappar. Är han ointresserad av att ses för långt borta från sängen så vet du vad han vill, ses han lika gärna över en mysig lunch eller långpromenad tror jag säkert han kan vara intresserad av mer.
    Men oavsett vilka intentioner han har tror jag känslorna dör av alltför många sms i stil med "men du vill väl egentligen bara ha sex med mig" eller "men hur känner du för mig då" eller "jag tänker i alla fall inte ha sex med dig". 
    Skippa dessa sms är mitt råd! 
    Vi har aldrig haft sex med varandra. Han vill gärna ses och göra saker på stan, men nu har han inte hört av sig sedan i fredags så han har väl hittat nån ny flamma då eller som han sa att jag sårat hans känslor genom att jag bara tror att han är ute efter sex och inget mer.
  • Anonym (Tveksam)
    Filipis skrev 2012-07-08 19:29:46 följande:
    Men vad löjligt! Om han är så mogen..blir man ju inte sur och ignorerar mess?! Ligg med han då,visa att han har rätt:) Jag tror så här..tvekar man och undrar,så är det just så..att han inte vill ha något jätteseriöst.
    Håller med att det är så löjligt att ignorera ens sms. Det var samma sak i juni, då drog han med att han legat på sjukhus, allt lät så osannolikt när han berättade att jag fortfarande inte tror på det.
  • Anonym (Tveksam)
    Anonym skrev 2012-07-08 20:31:43 följande:
    Och ändå undrar du om han är seriös. Seriöst???
    Ja, något fel med det? Eftersom han säger det, men beter sig just nu som en jädra idiot, han verkar ha tappat läsförmågan sedan natten mot lördag eller så har han supit eller missbrukas tabletter. Han brukar göra det när han mår dåligt och jag har ju fått honom att må så dåligt av att misstro honom Det är det sista han sa iaf till mig i fredags kväll och sedan dess har jag inte hört ifrån honom.
  • Anonym (Tveksam)
    Glädje58 skrev 2012-07-08 21:13:01 följande:
    Om du erbjuder honom lite sex så ger jag mig katten på att hans humör kommer rusa i höjden av lycka
    Kan ju alltid låtsas att jag är jättekåt. Ska jag skicka ett sms och fråga om han också är det bara för att testa honom tycker du?
  • Anonym (Tveksam)
    Glädje58 skrev 2012-07-08 21:31:03 följande:
    Nej, som jag sa tidigare så tycker jag inte att du ska spela något spel.

    Dessutom är risken att han blir jättesjuk och äter jättemycket piller. Skona honom... (vill du verkligen att han först ska få stånd och sen strax därpå bara låta den slakna? Sånt är inte att leka med)
    Han kan nog ta hand om det själv isf
Svar på tråden Hur vet man om är en kille är seriös?