• Anonym (människa)

    Vad er är mörkaste hemlighet?

    Min är att jag en gång hamnade i säng med min väninnas kille. Jag startar denna tråden bara för att kanske få lite tankar om/förklaringar till varför man ibland gör saker som är totalt emot ens värderingar, att man gör saker som är totalt fel men ändå gör dem. (att jag har gjort ett fruktansvärt misstag vet jag redan).

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-09 21:30
    Vilka livsöden det finns... ibland känner man ju sig helt ensam om att ha mindre roliga hemligheter. Tråkigt att tråden spårade ur där ett tag men det var väl tyvärr väntat...Tack alla som delar med sig.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-10 22:47
    Jag lämnar denna tråden nu. Tanken var att få lätta sitt hjärta, utan värderingar, inte att det skulle bli så OT.

  • Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?
  • Anonym

    Jag slutade med preventivmedel för att bli gravid.
    Och jag blev gravid.
    Trots det säger jag till folk att jag blev gravid trots preventivmedel.
    jag älskar min sambo och vet att det är han som är den rätta!
    Jag flyttade långt genom sverige för att bo med sambon.

    MEN

    Jag ångrar mig. Jag är inte redo att få barn nu! Jag vill inte! INTE NU!!
    Jag vill leva loppan.
    Festa, flirta och hångla runt!
    Ragga och bli raggad på.
    Bo där hemma, där familjen och vännerna finns. Där det bekanta är!
    Jag vill inte bli tjock och "förstöra" min kropp. Ha en massa hormonsvallningar där jag beter mig som en jubelidiot, vräka i mig godis och äckla mig.

    (gud vad jag hoppas att detta bara är en graviditetsfas jag är i, har känt så i några veckor nu)

  • Anonym (Solen)
    Anonym (123) skrev 2012-07-09 08:48:16 följande:
    Min mörkaste hemlighet är att jag hatar min mamma så mycket att jag längtar till kärringen dör. Hon är sjuk i huvudet och har gjort mitt liv till ett helvete. Jag bara hoppas att hon ska dö snart så jag blir av med henne och det är inte alls likt mig.
    Samma här
  • Anonym

    *Min morbror fingrade på mig mellan benen när jag va typ 5, och han typ 12. Inte berättat för nån och det är snart 20 år sen.

    *Jag har haft sex med så många olika killar att jag inte kommer ihåg hur många dom är och kan inte ens namnet på vissa av dom.

  • Anonym

    Att jag ligger med min väninnas man och gjort det i snart ett år trots att vi inte har några romantiska känslor för varandra så gör han mig så fruktansvärt kåt så jag kan inte låta bli.

  • Anonym
    nuharjagbytt skrev 2012-07-09 09:29:55 följande:
    De som använder mobil appen kan inte lägga till i favoriter men de kan skriva tomma inlägg och få samma effekt.
    Väldigt irriterande för oss som ser alla tomma inlägg. Det går att surfa in på familjeliv på telefonen och då kan man lägga till i favoriter.
    Klaga till FLs kodare om du tycker det är jobbigt, så att de lägger till favoritfunktionen i appen.
  • Anonym (lori)
    Anonym skrev 2012-07-09 08:40:16 följande:
    Jag gifte mig med min man för att han var snygg, målmedveten, ambitiös, otroligt social och rolig. Men jag var aldrig riktigt kär, ni vet så där passionerat. Sexet var tekniskt bra men jag hade aldrig den rätta känslan.
    Jag var hans stora kärlek, vi skilde oss på mitt initiativ 18 år senare och jag skäms otroligt över att jag inte gav honom chansen att bli lycklig för livet med någon annan. Han har fortfarande inte kommit över mig, de är snart 8 år sen och det är min stora sorg att jag sumpade både hans och min chans till livslång kärlek.

    äsch, jag tycker inte du ska må dåligt för att du sumpade era chanser till livslång kärlek. du säger att du var hans stora kärlek så jag tror knappast du gjorde honom en otjänst att gifta dig med honom. han fick ju den han verkligen ville ha. och din kärlek för honom kunde ha kommit med tiden. ha inte dåligt samvete för att du valde honom för att han var ett bra parti, du är långt ifrån ensam om att ha gift dig på de grunderna. kan du inte vända din sorg till att ni faktiskt haft 18 år tillsammans och de fina stunderna ni ändå upplevt under den tiden? kasta inte bort dina kommande år nu på att gräma dig över det gångna. och heller inga krav på att berätta för mannen varför du gifte dig med honom - det är onödigt att sänka honom mer än nödvändigt. njut av livet nu medan det finns tid.
  • Anonym

    - jag tänder på wet sex/kiss sex.

    - att jag bara har haft sex med 3 st, fast alla andra inklusive min sambo tror att jag haft många, inklusive tjejer. Kan liksom inte ta tillbaka sådant "skryt" nu.

    - jag ocg min bästa kompis pojkvän har sovit i samma tält under en festival. Det hände ingenting, men hon hade dödat mig om hon visste. 

    - Jag säger till alla att jag åt preventivmedel när jag blev gravid, men egentligen hade vi kört med "säkra perioder" ett tag, så egentligen var chocken inte så stor.

    - Jag skar upp mina vader som yngre bara för att få uppmärksamhet från min dåvarande pojkvän. Jag mådde egentligen inte speciellt dåligt, men jag ville få honom att göra det eftersom han var sjukt otrevlig. 

         

Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?