• Natzon

    Bf- mars 2013

    Hej! Får jag också hoppa in? Har BF 17mar om allt går bra. Fick ett missfall i dec förra året och i mar i år. Nu hoppas vi på att det ska stanna!! Är i V6 så en del symptom som tex illamående, super trött, törstig och ont i brösten. Har haft lite bruna flytningar men det är ju väldigt vanligt, så så länge jag känner symptom så försöker jag att inte stressa upp mig. Vågar inte riktigt glädja mig fullt ut men innerst inne är jag överlycklig

  • Natzon

    Emiak, jag har berättat för mina närmaste vänner och min familj. Lika bra att de vet ifall något går snett. Jag har fått tid för inskrivning 7aug! Ska bli kul, jag kommer antagligen att gå till samma BM som jag hade när jag väntade vår dotter som nu är 4år. Det är lite kul! Har lite mindre symptom idag, lite illamående men inte så farligt.

  • Natzon

    Vattuman83, vart bokade du in UL någonstans? Jag åt Pergotime den här gången och då chansen att få tvillingar ökar drastiskt så skulle jag också vilja göra ett UL tidigt så att man kan förbereda sig om det är två där inne.

  • Natzon

    Hej! Idag köpte jag ett par nya mamma jeans. Jag vill inte ha något som sitter tight eller skär in någonstans. De var på rea hos polaren i pyret. Vi får se när jag börjar använda dem. Just nu har jag en kjol och ett par leggings som jag lever i känns det som. Jag börjar undra om jag fått urinvägsinfektion, vet att det är vanligt att man kan känna sig mer kissnödig. Men det här är galet, går på toa och så kommer inget. Ska ringa Mvc imorgon och se om de kan testa. Hur mår ni andra??

  • Natzon

    Hej! Jag hoppar av tråden då jag fick utomkvedshavandeskap. Kom hem från sjukhuset idag. Ta hand om er och lycka till! Kram

Svar på tråden Bf- mars 2013