Inlägg från: LurvensFrö |Visa alla inlägg
  • LurvensFrö

    Vi som plussade i juli-12!

    Nu tar jag lite FL paus! Känner att jag måste fokusera på annat just nu men återkommer snart i tråden! :)
    Ni hittar ni mig här under tiden! :) www.sojkasframtid.se


  • LurvensFrö
    sajo0106 skrev 2012-08-17 13:37:17 följande:
    Fick hem min angelsounds idag, var tvungen att prova den på en gång och tro det eller ej men ett litet snabbt tickande hjärta lyckades jag hitta, jag grät av lycka när jag hörde den lille :D!!!! Ville aldrig sluta lyssna men vågar inte göra det för ofta eller för länge då man inte vet hur det påverkar fostret så inga onödiga risker här inte ;) Åååååå jag är så lycklig att jag hört den lilles hjärta slå med mina egna öron :D!

    Vad mysigt! Jag har provat med min men hittar det inte. Är 9+0. Men det är ju rätt tidigt. Väntar någon vecka till. :)

    ---

    Är tillbaka i tråden nu. :)
  • LurvensFrö
    sajo0106 skrev 2012-08-17 15:37:58 följande:
    Ja jag är i 10 + 5 så det gick då bara fint att höra men fick trycka ner dopplern rätt hårt för att komma åt livmodern så att säga, sen var den lilla lurifaxen duktig på att flytta på sig där inne men jag lyckades spela in det på datorn och skicka till sambon på jobbet :D

    Lyssnade! :) Jag fick fram något svagt när jag lyssnade på mig själv men kunde inte avgöra om det var min egen puls jag fick in. :) Ska prova nästa vecka igen. :) Men vart på magen trycker du?
  • LurvensFrö
    sajo0106 skrev 2012-08-17 15:52:12 följande:
    kanske en decimeter nedanför navel och så trycker jag den lite snett inåt neråt, svårt att förklara men dopplern blir riktad lite neråt och så tryckte jag rätt hårt :)

    hihi förstår att det är svårt att förklara. Jag får prova nästa vecka och se om jag hittar. För jag tryckte och hade mig sist men det är nog svårt när det sitter bakom bäckenet. Nästa vcka blir jag 10+ så borde kanske bli lite lättare. Om inte annat skulle min BM lyssna på hjärtat på inskrivning den 7 sep för kommer vara v12+ något. Men hade ju varit kul att hitta det själv innan. :)
  • LurvensFrö

    Mitt kissa på natten har kommit ganska nyligen och jag undrade liksom när det skulle komma. Men nu kan det till och med bli 2 ggr på en natt. Blir det en så har jag väldigt ont då jag håller mig. Med sonen blev jag det mycket tidigare.


  • LurvensFrö
    Angeliic skrev 2012-08-20 12:09:35 följande:
    Håller också på att kissa om nätterna - minst en gång per natt och oftast vaknar jag alltid med sprängfylld blåsa ändå. 



    Exakt så för mig med! :) Då måste väl ändå allt vara okej där inne? Så nervös väntan jag tycker det är till min inskrivning! :/
  • LurvensFrö
    Angeliic skrev 2012-08-22 12:02:23 följande:
    Är kanske inte heller sådär supernoga med maten. Var mycket mer noga när jag väntade första barnet. Denna gång äter jag lite vad jag är sugen på. Men håller mig ändå undan för vissa fiskar. Och såklart rått kött. Annars kör jag nog på ett eget litet race. Glad  

    För mig är det likadant! Med sonen tänkte jag mycket på vad jag åt. Nu äter jag vad som faller mig in. Har till och med börjat slarva med vitamintillskott men känner att jag nog mår bättre utan dem.

    Ja jag ber alltid om välstekt kött. Sen äter jag inte bree och vissa fiskar. Men jag äter det typ aldrig i vanliga fall ändå så bara fortsätter som vanligt. :)
  • LurvensFrö
    sajo0106 skrev 2012-08-22 16:14:32 följande:
    Man kan tycka det, som att itne röka är för MIG självklart under graviditeten men också annars för jag tycker det är vidrigt med rök... men då har jag en klasskompis som rökt under alla sina 3 graviditeter och fått 3 friska barn som i sin tur då inte tycker att det är en självklarthet att sluta röka bara för att man blivit gravid..... så det är inte självklart för alla men som du säger, det är upp till var och en..
    Nä det är det som är så knäppt. Att det självklara kan vara så olika. Dem som knarkar opch får friska barn. Ja man kan gå hur långt som. Men jag tycker allt som klassas som droger är en självklarhet även om det inte skulle finnas några bevis. Varför ta risken för att man ska HA något. Rent av egoistiskt men fortfarande upp til var och en. :) Vet också dem som rökt under graviditeten men jag klassar även rökning som en drog samt alkohol osv.
    Jag skäms inte för att säga heller om rökningen och många vet om det fast dem gör det. En jag känner hade 2 missfall innan hon fick behålla tredje och ändå kund hon inte sluta röka. Jag fick ett missfall och kände att om jag blir gravid och får den gåvan så slutar jag röka och jag rökte betydligt mer än den tjejen.
Svar på tråden Vi som plussade i juli-12!