• Cantaton

    Marsbebis 2013

    Delfinis skrev 2012-08-07 13:14:22 följande:
    jag behöver skriva av mig lite , började blöda  igår och det kommer fortfarande på pappret idag, inte mycket men lite lite...ingen direkt smärta, bara lite molnande värk
    fick komma till mvc imorgon på kontroll men kan inte oroa mig..
    Vilken vecka är du i nu? Jag blödde i två dagar i slutet av vecka 7 och en dag i vecka 9. Så länge det är lite, lite och inte fortsätter framöver lär det inte vara någon fara. Fint att du får kontrolltid.
  • Cantaton
    Hoomlan skrev 2012-08-07 13:21:37 följande:
    Förresten bara jag som tycker att min sambo ska berätta för sin mamma innan vi berättar på typ bloggen med mera? Visst hennes svar kommer vara "jaha" eller "hoppas det går bättre nu än sist" eller något sånt, men jag personligen tycker hon ska veta innan man berättar för alla andra, men problemet är ju att jag vill berätta för alla andra nu efter ultraljudet. .
    Vill han inte berätta för sin mamma? Vi berättade för föräldrar och syskon först. Resten (förutom tre-fyra pers) får vänta lite till. Min mamma och sambons också för den delen, hade nog blivit ytterst besvikna om de inte hade fått veta innan "resten".
  • Cantaton
    Delfinis skrev 2012-08-07 13:23:59 följande:
    jag är i slutet av vecka 8...man vill bara få det bekräftat att allt är ok..väntan är hemsk
    Jag vet hur det känns. Och jag var inte hemma någon av dagarna jag blödde. Och massa människor omkring som inte visste någonting... Men jag var väldigt lugn i det ändå. Kollade faktiskt aldrig upp det eftersom det slutade efter två dagar. Skulle du ha haft mens just nu kanske? Inte helt ologiskt, va?
  • Cantaton
    Delfinis skrev 2012-08-07 13:29:36 följande:
    ok men allt är bra nu då med dig förstår jag...?
    jag är hemma men kan inte koncentrera mig på något..massa tankar och man känner ju efter om man har ont också..
    Ja, jag var på VUL idag och bebis är livlig och hjärtat slår. Själv är jag lite illamående, men mår bra. (Men jag är så lycklig att jag inte heller kan koncentrera mig på något.)  Jag hoppas innerligt att allt är bra för dig också. Sambon var så orolig under blödningsdagarna att han inte kunde sova.
  • Cantaton
    Hoomlan skrev 2012-08-07 13:41:26 följande:
    han säger bara att hon får veta nästa gång vi träffar henne, men vi flyttade upp till varberg i februari och har inte träffat henne alls sedan dess nästan, usch kanske ska försöka åka ner till hans mamma och hälsa på och säga det då.. hmm 
    Åh, ja, det förstår jag. Vi har berättat för alla öga mot öga. Låter väl fint att planera in en resa till henne. Bor hon långt ifrån er?
  • Cantaton
    Delfinis skrev 2012-08-07 13:55:39 följande:
    tack för eran uppmuntran, behövs verkligen...uppdaterar imorgon hur det har gått...
    skönt att höra ändå att flera haft blödningar och det slutat bra
    Mm, berätta gärna imorgon. Jag läste att det var väldigt vanligt med blödningar, så vi försökte hålla oss lugna. 
  • Cantaton
    Hoomlan skrev 2012-08-07 13:59:05 följande:
    ca en timmes bilfärd. Träffar nästan aldrig mamma och pappa heller sen jag flyttade så tog det över telefonen. tror jag får bråka med sambon sen så han antingen ringer eller löser så vi kan åka ner till henne en helg eller så :)
    Det låter klokt. En timma är ju trots allt inte så långt. Lätt att åka över dagen en helg eller så.
  • Cantaton
    Hoomlan skrev 2012-08-07 14:03:16 följande:
    ja, tycker liksom inte det är okej att han ska skita i att berätta för sin mamma utan hon får veta på ryktesväg eller så får hon veta när hon träffar oss nästa gång. Nej ... 
    Precis. Så skulle jag också känna.
  • Cantaton
    cwittra skrev 2012-08-07 14:52:20 följande:
    VUL avklarat, ett fint pickande hjärta fick vi se!!! Så glad!
    Åh, vad underbart!
    MammaTillEnStjärna skrev 2012-08-07 14:53:19 följande:

    Men vilken trevlig överraskning! Blev du daterad till den 10/3?
    Haha, verkligen. Hon sa inget datum, utan ville att jag skulle avvakta till RUL. Men hon sa att jag var minst i 9+0. Och jag räknar ju med 9+1 (för 10 mars), så det kan ju stämma rätt bra. 
    MammaTillEnStjärna skrev 2012-08-07 14:59:22 följande:
    Idag går jag in i vecka 10 (v9+0).

    Har varit hos bm på inskrivning. Järn, socker, äggvita & blodtryck såg bra ut. Fick lämna 5 rör (!) med blod för olika prover...
    Skönt att det såg bra ut. Jag lämnade ju ett gäng rör här om dagen, jag också

    (Hoppas finnarna lägger sig. Mina har slutat poppa upp i ansiktet för stunden, i alla fall. Men har många runt hals och bröstkorg - och till och med på vaderna!!)


  • Cantaton
    MammaTillEnStjärna skrev 2012-08-07 15:33:17 följande:
    Va skönt, då stämmer datumet rätt bra då! Bm skickade efter remissen till Odenplan så lär ju få den i dagarna. Blir väl i börja/mitten av oktober...

    Jag trivs verkligen med bm den här gången! Konstigt hur det kan skilja sig. Förra gågen hade jag jättesvårt med henne - men inte alls nu! Tycker hon är kanaon!

    Ja blä för finnar! Jag hoppas att det lägger sig och sluta ploppa upp iallafall och inte forstätter under hela graviditeten... hur ska det då sluta?! haha...

              
    Vi valde Karolinska. Fick min kallelse igår. 11 oktober har vi tid. 

    Jag tyckte det var stor skillnad på henne bara mellan hälsosamtalet och inskrivningssamtalet. Under inskrivningen tyckte jag att hon var toppen. Och medan jag fixade med urinprovet hade hon glatt svarat på alla sambons frågor också. Tycker att hon generellt har varit bra på att inkludera honom i samtalen, även om det mesta för stunden handlar om vad som sker i min kropp.

     
Svar på tråden Marsbebis 2013