• Cantaton

    Marsbebis 2013

    Alvii skrev 2012-08-16 00:10:15 följande:
    Sambon berättade för sin mamma idag att hon skulle bli farmor, hon började gråta...av lycka såklart :)
    Vad mysigt

    Nu har vi grattat min moster med sång, champagne och snittar. Äntligen kan jag sova gott  
  • Cantaton
    Evsi skrev 2012-08-16 09:24:25 följande:
    åhh måste bara få skriva av mig av glädje..

    Min pojkvän ville ju att jag skulle göra abort.. men igår kom han med blommor & choklad till mig, och en söt nalle till bebisen och sa att han bestämt sig för att han vill behålla och är glad för att vi ska bli föräldrar!

    ÄNTLIGEN kan jag njuta av graviditeten på riktigt! *lycklig* 
    Vad glad jag blir av att höra det!
  • Cantaton
    Evsi skrev 2012-08-16 09:47:20 följande:
    TACK tjejer! {#emotions_dlg.flower}

    Vi kunde inte hålla tyst igår så har även berättat för de blivande storebröderna, som blev jätte glada  
    Hur gamla är bröderna?
    Hoomlan skrev 2012-08-16 09:58:19 följande:
    Usch blir alltid lika förvirrad när jag kollar graviditeten här på FL. Då den inte stämmer med e dag men idag vecka 11 Härligt! Glad tjej kan jag ju lova! :)
    Det går väl att ändra datum, eller?
     
  • Cantaton
    alltiiiing skrev 2012-08-16 10:04:16 följande:
    Tyvärr måste jag lämna tråden pga missfall :(

    Lycka till alla blivande mammor :)
    Nej! Åh Väldigt tråkigt att höra. Jag hoppas innerligt att "rätt" bebis inte låter dröja allt för länge.
  • Cantaton
    Hoomlan skrev 2012-08-16 10:54:38 följande:
    det har jag gjort men enligt ultraljudet byter jag vecka på torsdagar men enligt familjeliv så byter jag på fredagar haha! 
    Ahh! Knepigt När jag var på VUL var hon inte så exakt utan tyckte att det kunde stämma att jag nog precis hade gått 9 fullgångna veckor. BM räknade då med 9+2 och jag med 9+1. Gyn kanske hade velat säga 9+0. Så tills vidare kör jag på Familjelivs uträkning. Praktiskt då mina veckor överensstämmer med kalenderveckorna. Ny vecka varje måndag således  

    (Nu är jag då i 10+3.) 
  • Cantaton

    Åh, jag trodde verkligen att illamåendet höll på att trappas ner, men idag har jag varit så illamående att jag varit alldeles gråtfärdig. Och det ENDA jag känt att jag skulle kunna få ner var surdegsbröd med skinka. Men vi har varken bröd, smör eller skinka hemma, så det var ju kört. Och jag kunde inte åka iväg för rörmokaren skulle äntligen komma och fixa våra igensatta rör i köket. (Efter fem dagar har jag ett rejält diskberg att ta tag i...)

    Men lyckades få i mig avokado och gräddfil. Och alldeles nyss tvingade jag i mig spaghetti och lite köttfärssås. Tror att dagens illamående börjar ge med sig lite. Är glad att jag "jobbar" hemifrån som egenföretagare och kan känna efter vad jag klarar. Samtidigt är det ju rätt frustrerande att bara ligga och må dåligt och inte komma någonvart. 

  • Cantaton
    Hute skrev 2012-08-17 05:29:51 följande:
    Jag tror att jag har börjat känna av foglossningen....redan...8+5...VILL INTE!!! sist kom det runt v15 och då fick jag gå hos sjukgymnast en gång i veckan, samt ha foglossningsbälte och TENSapparat påkopplad nästan dygnet runt....majoriteten av dagarna hoppade jag på kryckor för det kändes som om bäckenet skulle trilla i backen. Fick ändå inte sjukskrivning och senare inte heller HP beviljat, hade visserligen inte samma jobb som nu, men jag kunde ju knappt ta mig fram.
    Hur som så hoppas jag att det stannar vid ilningar i vänster skinka och ner i ena benet och INTE blir värre...för då vet jag inte hur jag ska klara mig.

    Och just ja. Som en skänk från ovan, utan att min chef vet ngt om min graviditet, så frågade han igår om jag ville ha ngn som hjälper mig om dagarna...JAAAAAAAAAAAAAAAAAA nu känns det verkligen som om jag kan vänta ett par veckor till innan jag berättar!! 
    Oooh! Skönt med hjälp om dagarna i sammanhanget. Lovely.

     
  • Cantaton

    Somnade på soffan och vill bara sova vidare!! Men jag har kunder som kommer hit och träffar mig för första gången kl. 17. Behöver piggna till och duscha inför det. Hade även tänkt dammsuga och baka en sockerkaka... Men å vad skönt det var att sova...

  • Cantaton

    Åh, nu har mitt brudpar varit här och fikat, pratat och lyssnat på låtar. Blev ett toppenbra möte. Ser fram emot att få sjunga för dem i september Och min sockerkaka blev farligt god...! 

    Precis när de gått ringde också pappan till ett barn som ska döpas och pratade igenom sånger till dopet  

  • Cantaton
    Hute skrev 2012-08-18 10:53:11 följande:
    Har för mig att det är 12+0 som gäller för minskad missfallsrisk?
    Det står olika vart man än läser tycker jag...11+0 eller 12+0? det är ju först i 12+0 som man har gått 12 fulla veckor.. 
    Yes, 12+0. Dvs när man går in i 13:e veckan.
Svar på tråden Marsbebis 2013