• Cantaton

    Marsbebis 2013

    saoura skrev 2012-08-07 16:07:22 följande:
    Får man hoppa in här i smyg? Är i v 9 och väntar tvillingar. Beräknad till mitten på mars. Har en dotter sedan tidigare född 17 mars 2010 så blir spännande och se när tvillingarna tittar ut :)

    Vågar inte riktigt ropa hej ännu då jag fick ett missfall i mars i v 11 men hjärtat hade antagligen slutat slå i v 8 och det ligger i bakhuvudet hela tiden så håller mig i bakgrunden och smygläser. Hoppas det går bra :)
    Grattis och välkommen - i smyg eller ej Tvillingar, vad fantastiskt!
    MammaTillEnStjärna skrev 2012-08-07 16:11:37 följande:

    Jaha, Karlonska. Har aldrig tänkt på att välja annat än Odenplan - det har gått på automatik.  Jag ska även göra KUB ultraljudet där den 29 augusti.

    Va skönt att ni trivs med henne också! Det är liksom lite A och O tycker jag - att man trivs och känner sig trygg med sin bm.
         
    Det är ju smidigt att ta sig till Odenplan här ifrån. Men jag är mer "hemma" på Karolinska. Pappa låg inlagd där under lång tid...

    Ja, det är jätteviktigt att trivas med BM.


     
  • Cantaton

    Sambon och jag har varit ute och tränat kettlebell en halvtimma samt promenerat 40 minuter. Oj, vad andfådd jag blev - och vad ryggen ville svanka. Känner inte igen mig själv i träningen. Jag ska verkligen läsa på mer om gravidträning.

  • Cantaton

    Godmorgon på er. Har följt era löpande-band-inlägg senaste timman, men varit för seg för att skriva ett enda ord. Vaknade lite snuvig med halsont och träningsvärk i ryggen. Dessutom väldigt illamående. Men känns skönt att jag kommit tillbaka till stadiet där mat hjälper mot illamåendet bara jag ser till att tvinga i mig något. Yoghurt hjälpte till. Och så en kopp te mot halsontet. 

    När det kommer till namn har vi antagligen en Victoria om det blir en flicka. Pojknamn: ingen aning!!

    Vi tänker inte kolla kön.

    Nu behöver jag sätta igång och sammanställa material inför ett lunchmöte på andra sidan stan.  

  • Cantaton
    Delfinis skrev 2012-08-08 19:44:45 följande:
    var på kontroll idag efter min blödning och allt såg bra tack och lov...var så orolig efter att jag började blöda, gynekologen var jättebra ...
    Skönt.
  • Cantaton
    Hoomlan skrev 2012-08-09 10:04:06 följande:
    Godmorgon tjejer, går in i vecka 10 idag och vill inget mer än berätta för alla, bara jag som känner det just nu?
    Stundtals vill jag berätta för hela världen och stundtals tycker jag att det är en fantastisk liten hemlighet vi har tillsammans i familjen. 

    Igår hade jag möte med rektorn och admin på min gamla gymnasieskola då jag ska hjälpa dem med marknadsföring under hösten. Det första de säger är: "Men, håller du på att försvinna?!?!" Snacka om att jag, med min uppsvällda mage, måste ha blivit en hejare på att klä mig rätt för att dölja..! Jag svarade bara "Verkligen inte!", men hade velat tilläga "det är snarare tvärt om, jag växer allt mer.." eller nåt. 

    Däremot hade det varit skönt att berätta vissa gånger för släkten i och med att vi haft födelsedagskalas typ varenda vecka. Tre helger till är det släktkalas och sedan går jag in i vecka 13. Vid det tredje kalaset överväger vi dock att berätta eftersom det då är i slutet av vecka 12. Den gången är det på sambons sida. Får se när min släkt då får veta...

    I tisdags när läkaren oväntat gjorde ett VUL hade jag ju också velat skrika ut till världen, för att jag var så lycklig. Men jag höll mig till våra föräldrar, en bekant som är doula och fick veta tidigt samt sambon såklart. 
  • Cantaton
    ankiden skrev 2012-08-09 09:38:32 följande:

    Jag ringde min Bm idag, och hon sa precis som du! Det är inte onormalt att man har ont så länge det inte är stora kramper och kommer blodGlad Har lite ont idag men känns bättre. Nu kan man känna sig lite lugnare iallafall. Tycker det är konstigt att de sa på det sättet. Sen sa de detsutom att om jag börjar blöda behöver jag inte åka in, det höll inte min BM med om då jag är i v. 10...Tycker de på gyn ska ha lite mer koll eller?
    Skönt att du känner dig lugnare
    saoura skrev 2012-08-09 09:51:02 följande:
    Usch har ringt gyn och fått mig inklämd på en tid klockan 12 idag. Har en väldigt obehaglig känsla bak i ländryggen och illande känsla i livmodern?? så är fruktansvärt orolig för att något inte står rätt till. Hoppas bara det är växtvärk!!?!
    Skönt att du fick en tid så att du kan stilla oron.
     
  • Cantaton
    Hoomlan skrev 2012-08-09 10:16:05 följande:
    haha ja idag är en sån där dag för mig som jag verkligen bara vill skrika! :)

    Okej, ja men då förstår jag ju att ni berättar då! Går in i v.12 eller v.13 när det är kalas för lillebror, men tycker inte riktigt om att berätta så tyvärr. Det har mamma skött så bra hela tiden förvånad över att hon inte har gjort det nu ;) 

    Nej nu ville magen ha frukost så får se om jag kan lösa något snabbt och lätt :) 
    I vårt fall skulle det vara på sambons mammas födelsedag, och hon är givetvis lycklig över situationen och känner ju till den. Så vi skulle aldrig "förta" någon ovetandes födelsedag. Men vi får väl se om det blir då eller inte. Pappa vill helst bara skrika ut allt på Facebook, men det får han inte, haha. 
  • Cantaton
    saoura skrev 2012-08-09 12:36:20 följande:
    Är så lycklig och lättad! Allt såg fint ut med tvillingarna och de hade dubblat sin storlek. Båda är lika stora och hade fina små hjärtan som slog. Är i vecka 8+2 och är beräknad till den 17 mars, samma dag dotter är född, haha!

    Fick även reda på att jag kommer bli sjukskriven igen runt v20. Tydligen "standard" när man väntar tvillingar. Visste jag inte så blev lite chockad. Känns inte som att min arbetsgivare kommer bli jätteglad men det finns det inte mycket att göra åt :P
    Vad skönt att höra!  

     
  • Cantaton
    MammaTillEnStjärna skrev 2012-08-10 08:07:41 följande:
    Nu har vi fått tid för RUL, det kommer att äga rum den 11 oktober! Ser verkligen fram emot det! Jag tror att vi har samma datum Cantaton, om jag inte minns fel?
    Stämmer bra. Vi valde bara olika ställen att göra det på  
    LinnV skrev 2012-08-10 08:54:36 följande:
    Kul att ni fått RUL 11 okt, det är min födelsedag, hoppas jag får samma dag också
    Woho! Själv fyller jag år när något av era (vårt?) barn förhoppningsvis tittar ut i vår
    MammaTillEnStjärna skrev 2012-08-10 09:03:14 följande:
    Okej... Men då är den en del "aktiviteter" den 11 oktober! Ett datum att se fram emot för flera!
    Yes.

     
Svar på tråden Marsbebis 2013