• Cantaton

    Marsbebis 2013

    Bumblan skrev 2012-09-18 12:44:04 följande:
    Längtar också efter att provköra barnvagnar! Vi har tänkt att vänta till efter RUL. Fast det kommer nog bli lite tidigare för jag har tänkt släpa med mig sambon på Underbara Barn-mässan någon vecka innan. Där kommer ett par utställare nog ha vagnar man kan provköra. Sen blir det till att åka runt och kolla och klämma och känna på både vagnar och annat!

    Igår var vi på besök hos BM. Det första hon sa när vi kom in var att "idag ska vi lyssna på hjärtat så vi kan ju börja med det". Vilket underbart ljud det var, även fast bebis smet och gömde sig ett antal gånger. Hjärta Nästa gång vi lyssnar hoppas jag kunna spela in ljudet. Någon doppler kommer jag inte skaffa då jag säkert skulle nojja ihjäl mig om jag inte hittade något, men jag blir himla sugen ibland.
    ååh! Vad härligt att hon inledde med det! För visst var det du som oroade dig för att hon inte skulle lyssna, vilket hon hade sagt gången innan att ni skulle få göra den här gången? 

    Vi har fortfarande inte hört bebisens hjärta. Vi har tid för det hos BM ett par veckor efter RUL. 
  • Cantaton

    Justja! Underbara barn-mässan. Den går samma dagar som Eget företag-mässan va? Kanske skulle slå två flugor i en smäll. Ett tag var jag inne på att ställa ut på båda, fast nu har jag avbokat och ställer inte ut på någon  

  • Cantaton
    Johlin skrev 2012-09-18 12:57:09 följande:
    JAG KAN ÄTA IGEN! För er som inte vet så har jag varit sängliggandes med kaskadspyor sedan juli och varit inlagd på sjukhus 3 gånger för att få dropp. Vi hade även en tid bokad för abort för ca 2 veckor sedan för att jag inte trodde att jag skulle orka mer. Som TUR var så avbokade jag aborten och valde att kämpa på :) de senaste dagarna har jag kunnat äta ganska normalt, till och med tacoooos Skrattande Jag är sååååå glad så jag gråter en skvätt. Tänk att jag klarade det och att jag ska bli mamma för första gången. Dock blir jag lite nervös över att det är något fel med bebisen eftersom jag helt plötsligt mår så pass mycket bättre. Men men, det finns inget jag kan göra i alla fall utan nu är det bara att vänta på tid för RUL vilket borde bli i slutet på oktober eller början på november. Är i v. 13+3 idag.

    Ni som redan känner sparkar/buffar - LYLLO ER! Tänk om man kunde få en liten buff som ett tecken på att den lever där inne. 
    Underbart!! Vad lycklig jag blir.
  • Cantaton
    Sunshine81 skrev 2012-09-18 12:58:06 följande:
    Hej alla. Fick reda på igår att det är en liten flicka imin mage !! Sån lycka !! Äntligen kan jag handla rosa, rött och massa klänningar. Kommer bli massa shopping nu och bortskämd kommer den bli då jag får den första flickan på min sida nu av 8 barn, ssssååå mysigt !! Ska på ul på tors för att titta på liten så allt ser bra ut och inga konstigheter har uppkommit. Skönt.
    Mysigt!  
  • Cantaton

    Ibland är kärlek så vacker och enkel. Jag tänkte göra te, tittade i besticklådan där det inte ligger en enda tesil och kommer på att jag använt samtliga och att de ligger fulla med gammalt te i diskhon. Tittar ner i diskhon och ser att den är helt ren. Därefter konstaterar jag att sambon har tömt samtliga silar och lagt alla utom en i diskmaskinen. Den sista ligger handdiskad på diskbänken Min sötnos! Hjärta

  • Cantaton
    Johlin skrev 2012-09-18 13:21:43 följande:
    Naw! Tänk vad mycket så lite kan betyda :) ja, det är äkta kärlek helt enkelt!
    Eller hur. Jag blev alldeles lycklig o skickade iväg ett meddelande om hur underbar han var  

    Laliii, när det kommer till vagnar har jag inte den blekaste. Men jag vill tacka dig för att du, tillsammans med ett par andra, inspirerat mig att dra igång bloggen igen. Vilken skillnad det är att blogga idag mot när jag var som mest aktiv 2006-2009. Med så väletablerade sociala media som finns nu når det en annan dimension! TACK!! 
  • Cantaton
    LillaPaula skrev 2012-09-18 13:51:05 följande:

    Tack så jätte mycket var till stor hjälp, jag gjorde nästan alla fel haha. Bäst att skärpa till sig så man klarar av att jobba hela tiden ut. Snällt att du gav listan!
    Haha Varsågod. Lycka till!
  • Cantaton
    Alvii skrev 2012-09-18 13:57:35 följande:
    Någon som kan hjälpa mig med något som inte har med barn att göra?^^

    Betalade en faktura till klarna ab och dagen efter kommer det en påminnelse, eftersom jag redan betalat (med omgående inbetalning) så slängde jag påminnelsen.
    Nu fick jag en påminnelse på påminnelseavgiften.

    Jag tycker inte att jag ska betala för att jag betalade in innan påminnelsen kom, men jag vet inte vad som är rätt och inte i detta fall :/ kanske jag bara ska betala ändå?
    Du ska inte betala den. Men ring dem så att det inte blir några missförstånd.
  • Cantaton
    Alvii skrev 2012-09-18 14:01:53 följande:
    Det är tur att jag föddes som surkärring för jag har redan skrivit ett surt mail :) men bra då vet jag att jag inte sitter och bråkar över något jag egentligen har fel i ^.^
    Dåså
  • Cantaton
    Angeliic skrev 2012-09-18 14:11:28 följande:
    Hej allesammans! 

    Nyss hemkommen från KUB UL - gick superbra. Så himla mysigt att titta på lillbebben!
    Blev framflyttad två dagar - vilket jag räknat lite med - så vecka 12+2 idag istället för 12+4. BF 30 mars Glad 
    Vad skönt! Jag tror att jag kanske också kommer bli flyttad någon dag hit eller dit sedan vid RUL. 

     
Svar på tråden Marsbebis 2013