• Hojan84

    tvillingflräldrar till tvillingar födda i juli 2012

    Hej!
    Fick mina tvillingar 21/6-2012. Bor också i Stockholm, Södertörn. Så nu är dom drygt 6 veckor. Fick 2 pojkar som vägde 3000g samt 3130 gram. En Viktor och en Ludvig. Vad heter dina?

    Just nu är min sambo hemma med mig men from slutet av augusti börjar han jobba igen. Ammar du? Hur funkar sömnen? Är dom synkade med varandra? Vart föddes dom och hur?

    Våra föddes på SÖS med planerat snitt i vecka 38+0. Det var tuuungt på slutet kan jag lova! Glad
    Allt gick bra och vi låg på BB 4 nätter. Jag försökte amma 3 veckor ungefär, men sen gav jag upp. Jag hade mycket mjölk men tyckte det blev ett för stort projekt med två som skulle bli nöjda. Dom blir galet arga om dom inte får mat på sekunden så nu kör vi helt med ersättning. Funkar mycket bättre! Vi försöker synka våra så gott det går, dom äter samtidigt osv. Dom sover bra på nätterna och vaknar var fjärde timma och vill ha mat ungefär.

    / Johanna

  • Hojan84

    Wow, all respekt till dig som födde 2 vaginalt!! För min del blev det planerat snitt pga att båda låg i säte. Jag hade gärna velat föda som vanligt annars!

    Skönt att dom går upp i vikt bra....det gör våra också. Dom börjar närma sig 5 kg nu!!

    Hur ofta äter dom på nätterna då? Vi har märkt skillnad nu den senaste veckan på att de börjar klara sig längre på natten. I början åt dom var tredje timma och nu går det som sagt 4 timmar mellan varven...så jag hoppas det fortsätter så!

    Jag kommer nog vara hemma tom nästa höst iaf. Kanske går in och jobbar på timmar lite ibland när min sambo är hemma. Jag jobbar som ambulansdirigent.

    Du då? Ställer samma frågor tillbaka! Flört

    Vart bor ni?

  • Hojan84

    Min sambo har en dotter som fyller 7 år sen tidigare men för min del är det mina första barn.

    Våra sover i spjälsäng första delen av natten sen flyttar vi oftast över dom till vår säng av bekvämlighets skäl. Då somnar de om på en gång efter nattmålet och vi får sova mer.

    Hur känner du inför att din man ska börja jobba igen? Jobbar han enbart dagtid?

  • Hojan84

    Hej igen.
    Har varit på semester några dagar, därav sent svar.

    Mina äter Semper. De äter 6-7 mål om dagen. Mängden varierar från 100-165 ml / mål. Egentligen ska de ju bara äta 5 ggr/dag men dit har vi inte kommit ännu....de äter för lite per mål för att vara mätta så länge. Men det kommer väl. Glad Dina?

Svar på tråden tvillingflräldrar till tvillingar födda i juli 2012