Inlägg från: Anonym ("ytdes"..) |Visa alla inlägg
  • Anonym ("ytdes"..)

    Hjälp! Vad är det min mamma dricker?

    Anonym (Dotter) skrev 2012-08-04 16:15:02 följande:
    Min mamma har alltid druckit för mycket under hela min uppväxt. Det eskalerade när jag var 18 och trots otaliga konfrontationer så har hon vägrat inse att hon har problem. Inte ens efter att hon var på avgiftning, efter att ha åkt in till akuten, och hon medicinerade med Antabus har hon velat erkänna att hon är alkoholist. Hon har alltid smugit med främst vin ocj ibland whisky. Under hela vintern och våren har det varit ganska lugnt faktiskt. Därför bestämde jag mig för att följa med mina föräldrar till deras sommarstuga i några veckor. Nu i eftermiddags så gick jag förbi henne och hennes andedräkt luktar väldigt starkt. Det luktar typ läkarsprit!!! Så jag sniffade i en vattenflaska som hon har bredvid sängen och den luktar jättestarkt. Och inte vodka liksom utan mer rengöringssprit... Hur mycket luktar Systembolagets starkaste sprit? Luktar det typ ytdesinficering? Eller dricker hon något som kan vara jättefarligt?
    Just det, om din mamma jobbar inom sjukvården, så har hon full tillgång till: www.opushc.se/ProductItem.asp

    Annars är hon bara en helt vanlig, jävla alkoholist, som dricker så mycket, att hon sabbar all närvaro, med er barn? Strunt i henne då, jag har sagt upp kontakten med MIN mamma, hon super fortfarande, men prioriteter spriten, fram för hennes barn, och nu mera barnbarn.

    Det var svaret jag kunde ge dig.....Rynkar på näsan Klart att mitt lilla barn, längtar efter "mormor", men hon är för det mesta full.  Ytspritt, eller handspritt, i daglig tal...Rynkar på näsan
Svar på tråden Hjälp! Vad är det min mamma dricker?