Inlägg från: Anonym (Dotter) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dotter)

    Hjälp! Vad är det min mamma dricker?

    Det är helt ofärgat. Vad händer om man tar sprit som man dricker på huden? Eller på något sår? Känns det? När man t ex tar blodprov eller en spruta så brukar de ju göra rent innan med sprit och det avdunstat väldigt fort och ksn nästan bränna lite grann på huden. Tänkte prova att stryka lite i armvecket.

  • Anonym (Dotter)

    Det påminner väldigt mycket om aceton, eller närmare bestämt Cliniques ansiktsvatten!

  • Anonym (Dotter)
    Frontline skrev 2012-08-04 19:43:27 följande:
    Lägg lite på en sked och försök tända eld på det, är det typ dåligt hembränt så kommer det att hoppa små elddroppar eller vad man ska kalla det för, är det bra så brinner det med en fin låga...



    Ok får prova när resten av huset sover. Det är ingen brandfara med det då?

    Har provat att doppa en bomullstuss i vätskan och strök på ett eksem jag har på fingret. Det började svida direkt.
  • Anonym (Dotter)

    Jag tycker att det här är så äckligt så det inte är sant. Nog för att hon dricker för mycket vin varje dag...men det här! Helt sanslöst är det! Vill inte lämna mitt barn ensam med henne mer. Finns det någonting som alkisar eller tonåringar brukar späda ut med vatten eller något annan vätska och dricka? Även om det skulle framkalla kräkningar? Dum fråga, jag vet. Men jag Såg att hon hällde vatten i samma flaska när vi precis hade kommit fram och la den i sovrummet. Antagligen hällde hon i någonting mer som man kanske har hemma för jag har inte hittat någon flaska som det har kunnat vara hembränt i eller liknande.

  • Anonym (Dotter)
    ThisIsMe skrev 2012-08-04 20:57:15 följande:
    Är du säker på att hon dricker innehållet i flaskan? Kan det vara så att hon sniffar det istället? Att det alltså är bensin eller liknande?



    Nä det kan jag ju inte veta helt säkert. Men hon drack från den igår i alla fall. Kom in i rummet precis när hon tog en klunk. Då var hon redan full, och såg ganska nervös ut och tog bort flaskan snabbt och sa hej eller något liknande. Och i och med att det var när hon andades ut idag när jag gick förbi henne som jag kände lukten så antar jag att hon har druckit det.

    Som jag skrev tidigare så har jag känt lukten förut på hennes andedräkt en gång. Och jag blev så äcklad och chockad av den här konstiga lukten att jag vaknade mitt i natten och började tänka på det här.
  • Anonym (Dotter)

    Står en dunk med Windshield Liquid från Statoil i ett skåp i hallen. 70-90% etanol står det på. Börjar misstänka att det är den hon har spätt ut. Vätskan är ljusblå, men den borde bli ofärgad om man späder ut med vatten.

  • Anonym (Dotter)

    Jag ska lukta så fort de har gått och lagt sig. Googlade på dricka spolarvätska och det kommer upp lite grann om det t ex på Flashback.

  • Anonym (Dotter)
    Anonym (---) skrev 2012-08-04 21:56:46 följande:
    Jo, även ansiktsvatten och annat rent skit. Vet andra som druckit utspädd t-sprit, kräkmedel eller ej verkar inte vara någon begränsning.  En alkoholist kan ta till vad som helst då abstinensen sätter in.

    varför inte konfrontera henne? Visst ja, en alkoholist kan ALDRIG ha fel.

    Kalla mig dum om du vill men enligt mig tycker jag du är väldigt dum om du någonsin mer låter henne ha barnen.



    Har redan konfronterat henne massor av gånger. Sista gången jag gjorde det var när det låg 11 tomma tetrapack med något vitt vin under hennes säng. Nej, jag var ju bara taskig då. Och när hon hulkade inne på toaletten och hela toalettringen var fläckig av rödvinet som kom upp. Nej, då var jag bara orättvis som anklagade henne för massa saker. Har sagt till henne att hon stinker jäst. Nej, då har hon candida (jästsvamp) i magen. Osv osv osv. Orkar inte ta det längre, har försökt få min pappa att ta upp det med henne. Främst för sin egna skull, det är ju han som bor med henne. Han säger att han ska prata med henne när jag pratar med honom Men jag vet inte hur han har försökt nå fram till henne. Han har försökt få vård till henne i alla fall, men det går inte om hon inte erkänner för sig själv först att hon har problem. När hon var inne på avgiftning så försökte hon lura alla andra och sa att hon fick åka till akuten pga hjärtklappning. Som vanligt så kommer alla alkoholister med massa Lögner som ingen går på. Hon ska slltid försöka försvara sig, och hon tycker alltid att det är så synd om henne för allt möjligt. Ja, jag är trött på det här nu och om hon nu dricker spolarvätska (eller vad det nu är hon dricker) så tänker jag kontakta soc så att de gör en LVM-anmälan på henne. Hon blir som ett litet barn, och det orkar jag inte med längre så nu får vi försöka få professionell hjälp till henne bara hon slutar med allt skitsnack och alla lögner. Vad hade hon tänkt säga till folk när hon får skrumplever? Ska hon fortsätta ljuga för sig själv då?
  • Anonym (Dotter)

    Har luktat i dunken och kan säga att det hon drack luktar exakt likadant.

  • Anonym (Dotter)

    Det första jag ska göra är att gömma dunken. Hon får absolut inte ha fri tillgång till litervis med 70-90%-ig sprit! Det andra jag ska göra är att prata med min pappa, men det får bli imorgon. Det är söndag imorgon men någon av oss får ringa soc på måndag.

  • Anonym (Dotter)
    Mammatilltvåprinsar skrev 2012-08-04 22:48:45 följande:
    Lider med dig och tänker på dig TS:(



    Tack!
  • Anonym (Dotter)

    Tack för alla svar.

    Nej, hon tog inte Antabus så länge tyvärr. Tror hon bara tog det i några veckor. Brukade inte vara hemma hos dem så mycket då, så jag vet inte. Jag såg att hon hade kastat blistret bland soporna så det är därför jag vet att hon tog det.

    Ja, hon tittade sig omkring här igår...gick till kylen och tog fram sin alkislåda (bag-in-box) och började festa loss på den istället.

    Hon åker hem ikväll, kommer tillbaka om några dagar. Så nu har jag massor med tid att prata med min pappa. Ja, Han var medberoende under hela min barndom. När jag var 18 så tog jag upp det här med honon men han började försvara henne. Det tog honom säkert ett år innan han började lyssna på mig, sedan flyttade jag hemifrån. Orkade inte med henne mer. Tyvärr så gör han fortfarande ingenting åt saken. Hon brukar åka till något hem varje höst som sysslar med naturterapi och allmänt hokus pokus, något som han själv säger fungerar som en tork för henne. Det är alltså inget behandlingshem men det fungerar väl så för henne, för hon brukar vara nykter ett tag efter att ha varit där.

  • Anonym (Dotter)
    emelyaus skrev 2012-08-05 22:40:39 följande:
    det finns antabus-stav man kan sätta in i armen (ungefär som p-stav). min farbror satte in en sån och är nu nykter sen 3 år efter ett tungt alkoholmissbruk hela min uppväxt..



    Satte han in den frivilligt? Hur länge kan man ha den inne? Har han några biverkningar av den?
Svar på tråden Hjälp! Vad är det min mamma dricker?