• Snurren 74

    April barn 2013

    Hej! Har nyss plussat med 4:e och letade tråd att vara i, men de flest var så fulla och ville inte knö mig in. Så startar en egen.

    Är 38 år och har 3 töser sedan innan i 2 olika omgångar, en -93 -97 och -11.
    Nu väntar vi en -13 ;))

    Trevligt om fler vill hänga på

    BF 130425


    MIchelle 930117, Jacqueline 971022 & Philippa 110830
  • Svar på tråden April barn 2013
  • Annzo

    En liten allmän fråga till er alla här inne på tråden

    Är det någon mer som har återkommande huvudvärk? Trodde att det berodde på att jag dragit ner på kaffet och druckit dåligt med vatten men det ger sig inte utan kommer tillbaka var och varannan dag

  • Buppaen

    Annzo; ja, jag har jättejobbigt huvudvärk som flera gånger i veckan övergår i migrän. Jag har läst flera forum och det verkar väldigt vanligt. Det kan bero på allt från vätskebrist, järnbrist, hormoner och havandeskapsförgiftn.(tidigast v24).. Du bör kolla upp det med din BM men är hon som min så säger hon bara "ja det är vanligt" :(

  • Annzo

    Nu har det varit bättre med huvudvärken i ett par dagar så jag hoppas att det håller i sig. Har nästan helt slutat med kaffet nu ,det smakar liksom aldrig bra längre ändå :)

  • Cpak71

    Imorgon ska jag äntligen göra ett nytt vul, denna vecka har nog varit den längsta och jobbigaste vecka jag kan minnas!!! Gravsymtomen har bara ökat och ändå vet man inte om där finns något levande foster. Hoppas verkligen jag får ett positivt svar, värsta beskedet är om dom säger jag ska komma tillbaka om ytterligare en vecka... Är det någon annan som varit med om ett ma där gravsymtomen ökat och ökat? Buppaen, hur gick det med proverna du tog i onsdags?

  • Buppaen

    Hej CPak! Lycka till imorgon! Jag tror verkligen det kommer att gå bra! Annars skulle gravsymptomen inte öka.. Håller alla mina tummar ;)

    Mina prover såg ok ut, UL såg bra ut och bebisen verkade må bra. Hon kunde inte hitta orsaken till blödningen utan trodde den var vanlig mens då kroppen ibland gör så..

    Alla lyckönskningar!! :)

  • Cpak71

    Tack buppaen! Idag fick vi se ett tickande hjärta!!! Blev så glad. Läkaren mätte och fostret var 1 1/2 cm, vilket hon sa skulle motsvara från 7+4 till 8+4 V. Så om en vecka ska jag på inskrivning sen blir det kubbtester :))) Skönt att dina prover, Buppaen, gick bra! Det är nog inte så ovanligt ändå med lite blödningar. Någonstan runt vecka 17 fick min syster störtblödning vid två tillfällen, men när dom undersökte så var allt bra och i måndags för en vecka sen födde hon en underbar liten flicka :)

  • Buppaen

    CPak: yeay!! Jag visste det!! Precis som du säger är det sjukt vanligt men svårt att inte förknippa det med MA trots att man fortsätter hoppas :)

    Nu får du försöka njuta istället och oroa dig så lite det går :)

  • Annzo

    Nu har det allt varit tyst länge i den här tråden! Hur går det och hur mår ni allihopa??Själv är jag stor som om jag vore i 7 månaden ser helt sjukt ut, magen putar rätt ut. Har inte varit mycket sparkar alls ännu och nu är det ultraljud på torsdag vilket jag ser mycket fram emot :)

  • Flicka

    Hejhej! Finns det plats för en till månntro? :) 
    Väntar mitt andra barn, BF 7/4 enligt ultraljud. Har en dotter född 09 :)

Svar på tråden April barn 2013