• manolitoo

    Analsex med dildo, hur göra på bästa sätt?

    C1rca skrev 2016-05-08 21:46:24 följande:

    Hej.

    Tips på att få in riktigt stor dildo

    11" 23 cm och 20,46 i omk har försökt med mycket men värkar inte vilja in.


    Jag har börjat använda dildo för analsex och jag är helt såld. Love it. Jag tyckte det var lite läskigt i början, men nyfikenheten och kåtheten vann över rädslan. Nu för tiden kan jag gå på lite större direkt, men det är nog för jag känner mig själv så mycket bättre nu för tiden.

    För det första så ska du inte vara rädd för att använda mycket glidmedel, olja, hudkräm, lotion eller vad du nu har.

    Sedan så ska du börja smått. Starta med lillfingret och känn dig fram. Sedan så finns det ju jättesmå dildo, typ sånna som man kan ha på sin nyckelknippa. Sen så stegar du gradvis uppåt i storlek.

    Om det börjar ta stopp så dra ut. Slappna av i analen och stoppa in igen. För in den lite längre och dra ut igen. Slappna av. Sen så kan du trycka lite med fingrarna runt ringmuskeln. Sen så stoppar du in igen. Massera, olja och små djupare penetrationer.

    Ta det lugnt, andas.

    Sen efter ett tag så kan du bara ha dildon (eller vad det nu är du använder) i röven en stund. Låt den bara vara där, det är också jätteskönt och analen vänjer sig vid vad som händer. Kanske onanera lite och njut ett tag. Sen kan du dra ut och börja om. Jag lovar, du kommer bli större.
Svar på tråden Analsex med dildo, hur göra på bästa sätt?