• Anonym (ts)

    Är det verkligen farligt att röka hasch eller överregerar jag?

    Hur ligger det här till egentligen? Är det farligt att röka och bli hög. Jag har enda sen jag varit liten fått veta att "droger" är farliga, vad det nu än är för drog. Men sen kommer min sambo och säger "neeeeeej, det är inte farligt. Det kommer bli lagligt inom några år, för att det inte alls är farligt, du kommer se"

    Alltså, vi bråkar om det här hela tiden. jag vet inte om jag ska tro honom eller inte, så nu vänder jag mig hit. Är det farligt att bli hög? Eller är det ungefär samma sak som att röka cigaretter eller vattenpipa? 

    Om det nu är farligt, hur ska jag få honom att fatta att det är farligt?
    Vi har ett barn ihop nu, och det känns inte alls säkert att vi är nära honom när han säger att det itne alls är farligt.. 

  • Svar på tråden Är det verkligen farligt att röka hasch eller överregerar jag?
  • Anonym (ts)

    oj, vet inte riktigt vad jag ska säga.
    Trodde det var mycket värre än så att röka hasch, men alla har olika åsikter om det. Han missbrukar inte det än så länge, och brukar röka kanske 2-3 gånger i månaden. Sen brukar han inte visa att han är hög, utan beter sig normalt, eller gör det när jag och vårat barn sover. Så egentligen, vill jag gärna säg att det inte är farligt, fast jag kan inte låta bli att tycka att det är det ändå.

    Ska nog ta och läsa om det,
    tack ändå! 

Svar på tråden Är det verkligen farligt att röka hasch eller överregerar jag?