• camilla1979

    Är det verkligen farligt att röka hasch eller överregerar jag?

    TS
    Jag tycker det låter som att det finns en väldig massa drogliberala människor här inne! Tycker du ska lyssna till din magkänslan för den är helt rätt!
    Är du osäker så sök dig till NA (anonyma narkomaner) Där kan flera "nyktra narkomaner" som mer än gärna berättar för dig var deras inkörsport var!
    En människa som aktivt använder Hasch skulle aldrig säga att det är farligt "vi fungerar så" och du vet inte vilka alla här inne på FL är så mitt tips till dig TS är att kolla med en säkrare källa.
    Lycka till

  • camilla1979

    Greenpower
    Wow du är verkligen allsmäktig!! Att uttala sig om att NA som räddar tusentals människor från sitt drogberoende varje år är en sekt?? Finner inte riktigt ord men är inte intresserad av att diskutera frågan vidare med dig heller för den delen! Jag svarade TS det var allt..
    Åter igen TS tydligare kan det inte bli, sök dig till tillförlitliga källor för att få svar, exempelvis NA (googla gärna det är ABSOLUT ingen sekt då det iallafall räddat flera av mina vänner från värre öden)

  • camilla1979

    Sprida fördomar?
    Då är vi två i så fall då jag tycker du inte gör mycket annat ang NA som du uppenbarligen inte är på god fot med (man undrar ju om du tycker samma sak om AA?)hur kommer det sig då att det är just de instansen man blir rekommenderad inom vården? Nej du inte är det jag som tappar ansiktet inte!

Svar på tråden Är det verkligen farligt att röka hasch eller överregerar jag?