• MamaPapa

    Oro för missfall igen. Någon som fått missfall vid första graviditeten och kan lugna en stackars orolig krake med att andra försöket kommer att gå bra. Endast solskenshistorier tack!

    Jag fick missfall i v12 och sedan tog det 4 månader innan jag blev gravid igen. Jag blev rekommenderad att vänta en mensperiod så det gjorde jag. Med nästa graviditet så var jag ju naturligtvis super-nervös och det höll i sig under hela graviditeten. Idag är min son nästan 18 mån och helt frisk.

  • MamaPapa

    Vänta tills du slutat blöda av missfallet. Vänta sedan tills du har nästa mens. Därefter kan du prova igen.
    Håller tummarna!

    Jag hade jättebra stöd av en grupp tjejer här på FL - någon startade en grupp typ "gravid efter missfall - följas åt?" och vi stöttade varandra hela vägen. Alla gick det bra för! Vi hade alla haft MA typ av missfall också - när embryot dött i magen men det inte upptäcks förrän flera veckor senare, vilket gjorde oss extra nojiga att det var dött igen. Så det kan jag rekommendera du gör när du blir gravid igen - för ingen som inte gått igenom mf själv vet hur jobbigt det är.

Svar på tråden Oro för missfall igen. Någon som fått missfall vid första graviditeten och kan lugna en stackars orolig krake med att andra försöket kommer att gå bra. Endast solskenshistorier tack!