• majsan2012

    Oro för missfall igen. Någon som fått missfall vid första graviditeten och kan lugna en stackars orolig krake med att andra försöket kommer att gå bra. Endast solskenshistorier tack!

    Hur går det för dig Toddler2013? Jag fick missfall i vecka 7 i augusti i år. Går nu och väntar på BIM 27 oktober på vårt första försök efteråt....

  • majsan2012
    Toddler2013 skrev 2012-10-19 22:57:37 följande:
    Tack för att Ni delar med Er!! Det betyder otroligt mycket! Det är svårt att tro att det kanske kan lyckas... Speciellt efter missfallet... Vet att det är vanligt med missfall men ni vet.. Oron när det händer en själv..man vet att det föds barn varje minut.. Men vågar inte hoppas för mycket när det gäller en själv! Men alla era inlägg hjälper faktiskt! Att man kan få både en och fler missfall men iaf få barn ger mig hopp! Tack!

    Jag förstår dina tankar. Just efter mitt missfall så var jag så förbannad på hela världen och att den var så fruktansvärt orättvis. I mitt huvud så fick alla som inte ville lika mycket som jag eller försökte lika mycket som jag små barn hit och dit. Bara jag misslyckades.

    Nu några veckor efteråt blickar jag bara framåt. Nästa gång måste det ju bara bli en fin och frisk bäbis av det!! Second try it is!!
  • majsan2012

    Jag var dum och testade redan idag. Nyfikenheten äter mig inifrån. Självklart vart det neg. Men jag har känt mig off ett par dagar nu, mått illa och sånt sjukt sug i magen som att jag är hungrig hela tiden! Känns som det borde betyda något... Inget tecken på några förblödningar som jag hade förra månaden en vecka innan mens heller... Men vem vet vad en skengraviditet kan göra med en... Har varit där förut så vi får väl se om tant röd kikar förbi i helgen eller början på nästa...

    Hur går det för sig toddler?

  • majsan2012

    Okej toddler. För mig tog det fem och en halv vecka innan första mensen kom efter missfallet. Lång väntan. Här har ingen mens dykt upp ännu men har ju lite svårt att veta när jag bör vänta den iom att det här bara blir andra efter mf. Jag mår dessutom bara mer och mer illa tycker jag. Blir åksjuk och har mig. Kroppen är bra skum! Men vi får se om det dyker upp någon mens. Testade neg tis och tors nu i veckan. Blev bara ledsen av att testa så nu väntar jag och ser vart mensen tar vägen någon vecka utan att testa igen förrän jag tror att jag kan vara säker på plus :)!

    Försök slappna av så kommer den röda säkert snart!
    Kram och god natt

  • majsan2012

    Vad roligt att höra toddler!! Framförallt med tanke på att jag också ligger här med en liten tjej som blir två månader på söndag faktiskt. Vilket datum är din dotter född?

Svar på tråden Oro för missfall igen. Någon som fått missfall vid första graviditeten och kan lugna en stackars orolig krake med att andra försöket kommer att gå bra. Endast solskenshistorier tack!