Inlägg från: Anonym (Transsexuell) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Transsexuell)

    Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna

    Jag är själv i 30-års åldern med ett par barn och i samband med ett uppbrott med en tjej så insåg jag att jag inte är kille innerst inne. Jag var förvirrad och nerstämd som man kan vara efter ett uppbrott. Satt vid datorn och kollade på youtube. Såg denna video: 


    Och plötsligt så insåg jag något jag förträngt i hela mitt liv. Som förklarade alla egenheter som skilt mig från alla andra killar.

    Man kan inte leva ett helt liv i lögn. Men det är otroligt svårt att komma ut... 

  • Anonym (Transsexuell)
    Anonym (Nykomling) skrev 2012-11-16 09:28:00 följande:
    Välkommen till gänget!
    Hur långt har du kommit i din process? Har du vågat komma ut till någon än? Eller har du precis börjat erkänna detta för dig själv.

    Jag har hållit på i 1,5 år nu, velat fram och tillbaka, varit säker bara för att i nästa stund hitta på ytterligare "förklaringar" till att jag är attraherad av tjejer.
    Alla drömmar där jag har förhållanden med tjejer har fått mig att se den äkta kärleken, den som får mig att vara den jag alltid trodde jag skulle vara i ett förhållande. När jag insåg att jag måste välja mellan att fortsätta låtsas och gå miste om kärleken eller skilja mig och få en chans att bli ett med hela mig så blev inte valet så svårt. Det svåra är, som du också skriver, att våga ta steget ut.


    Jag har kommit ut för 2 ex-flickvänner och min mamma. Endast en av mina ex verkar ha reagerat riktigt negativt. Hon blev snarare sur. Vill inte se mig. Mina barns mamma tycker det förklarar en del och min mamma säger att jag aldrig har varit "mjuk" av mig.
    jag har försökt få hjälp i 9 månader nu. Blivit runt skickad överallt och nu har jag börjat skämmas för att behöva ta upp allt igen för nya personer som egentligen har med det att göra. Alla hänvisar bara vidare, runt, runt.

    Jag är mer bisexuell och det jag väljer mellan är att bli älskad eller att älska mig själv. Det kommer troligen inte bli lättare att hitta någon som accepterar en sen men jag måste acceptera mig själv först om jag ska kunna göra någon annan lycklig. Om jag får välja så skulle det vara en super feminin-tjej som skulle kunna vara min bästa vän och partner.

    Men att gå vidare ut är riktigt jobbigt. Vissa dagar så vill man inte bli bedömd utifrån vad man är utan vem man är och när man inte längre vet hur folk ser en så blir man nog mer blyg än man bör vara.
  • Anonym (Transsexuell)
    Anonym (Heja dig!) skrev 2012-11-19 22:36:15 följande:
    Vilken cool film! Någon sorts livsglädje, jag satt och log mig igenom hela filmen. Man fattar att den måste vara grymt inspirerande och "förlösande" om man känner igen sig själv i henne. Lycka till!
    Jo, Jesslyn är min stora idol även om hon nog skulle hata att bli sedd som det idag då hon försöker leva ett vanligt liv med sin pojkvän. Men hon är så stark och har sån inre driv att man blir grymt avundsjuk. ^^
  • Anonym (Transsexuell)
    Anonym (Nykomling) skrev 2012-11-20 20:06:04 följande:
    Känns skönt att läsa det du skriver
    Jag börjar tro att mycket av min rädsla för hur andra ska uppfatta mig hänger på att jag haft mycket fördomar om homosexuella tidigare. Nu blir jag ju tvungen att granska mig själv genom dem fördomarna. Det har varit svårt för mig att acceptera min läggning dels pga att jag inte känner igen mig i fördomarna men mest för att jag inte vill vara annorlunda. Men nu har jag erkänt för mig själv och två vänner och jag hoppas att jag även kan berätta för min man snart.
    Det ska bli så skönt att äntligen få vara den jag i hjärtat är
    Åh, så det är inte bara jag som har levt ett liv med fördomar om något som jag själv var och det har varit en del i att man inte velat erkänna något för sig själv. o.O

    Lycka till med att berätta för maken. :) Livet är kort nog som det är utan att vi lever som de vi är. 
Svar på tråden Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna