Inlägg från: Anonym (OnaniÅPorrOk) |Visa alla inlägg
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)

    Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!

    Anonym (jadu) skrev 2012-10-11 12:34:48 följande:

    OK DÅ TYCKER VI LIKA. Skål

    å där trillade poletten ner thank god!
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (jadu) skrev 2012-10-11 12:41:53 följande:

    Ok, tycker man att titta på porr är att ta ut svängarna??? Ja, jag fattar varför ni vill ha porren då.....!!!

    å där va vi tillbaka igen!
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (Ung) skrev 2012-10-11 13:00:40 följande:
    Haha det gör jag. Jag vill inte ha vanligt casual missionärs-sex varje dag, men det betyder inte att karln ska gå vidare!
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym skrev 2012-10-11 13:51:20 följande:
    Förstår inte heller varför det finns så många kvinnor som blir ledsna på sina män när de onanerar eller tittar på porr. Det värsta är att med de kvinnorna får män oftast arbeta som fan för att få de att ha sex med de.

    Min nuvarande man var ihop med en sån innan mig och han onanerade och tittade på porr i smyg, trots att jag att jag var helt okej med det. Han vågade inte lita på att det var okej förrän mycket senare. Och anledningen till varför han onanerade och tittade på porr var för att han mådde dåligt av att bli konstant nobbad (vilket han blev i förra förhållandet), men ändå ville bli tillfredsställd ibland. Herregud, hans förra tjej har ALDRIG tagit initiativ till sex.  Jag har flera killkompisar som säger samma sak - tjejen tar aldrig initiativet och nobbar en varannan gång, eller så får man massera och smeka och slita i en timme innan man får nåt.
    Vad tänker dessa kvinnor med? Hur tänker de? Män behöver också bekräftelse!

    Det förklara ju också varför så många skriver om otrogna män, män som har svårt att binda sig eller inte vill ha barn. Min nuvarande man ville inte gifta sig eller skaffa barn när vi träffades. Ändå så gjorde han värsta romantiska överrasknings frieri till mig innan jag ens var riktigt redo för det och nu längtar han efter att bli pappa. :) Fast han får nog övertala mig ett tag till, jag tycker om mina p-piller, om inte annat så för att de lindrar mensvärk.
    tummen upp för d! :D


  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (minasynder.se) skrev 2012-10-11 19:46:36 följande:
    Både jag och min sambo gör lika som din sambo. Driver en hemsida med sex noveller och läser alla mer eller mindre för att veta att dom inte bryter mot några regler och då blir man ju rätt rädd ibland ! Speciellt nu när vi hat en tävling så det stället in mycket nytt!!! Bloggade faktiskt om ämnet här om dagen. Vad är det ni andra tjejer stör er på? www.minasynder.se minasynder.blogspot.se

    Ska absolut kolla in bloggen.
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    David76 skrev 2012-10-12 16:53:46 följande:
    Haha, ja ser man dej, så tror man dej när du säger att du är en jävel på att laga mat Tungan ute By the way, va hans "ex" ett avsugningsproffs? Flört 

    hihi du e rolig!
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    David76 skrev 2012-10-12 17:47:09 följande:

    Jo men helt seriöst, hon har jobbat ihop till det med alla hennes präktiga inlägg Cool

    jo d e sant! alla medvetna missförstånd hon gör. har lite svårt å tro att människan e helt puckad nämligen trots att hon verkligen ger sken av d!

    men va dom flesta tror i denna tråd så e ja inte trångsynt å totalt oförstående å tror inte ont om alla!

    skönt me lite folk som fattar iaf som du tex!
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (minasynder.se) skrev 2012-10-12 19:59:06 följande:

    Och man kan inte kombinera?
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    maaammaaa skrev 2012-10-15 19:28:55 följande:
    Janice, bättre att porrgubbarna sitter hemma än att de dräglar över tonåringar på stan.

    Så va menar du? Skulle alla män som kollar porr vara intresserade av tonåringar på stan? Hur e d då me kvinnorna som kollar porr?
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    maaammaaa skrev 2012-10-16 10:39:49 följande:
    Om en kvinna går och dräglar över tonåringar på stan brukar det sällan uppstå våldsamheter. Jag kan berätta om en riktig slusk som hängde efter mig från torget in till parfymavdelningen vid varuhuset, förra gången jag var till stan, fast det var väl lite mitt eget fel. Jag hade endel bankärenden och använde mina urkvinnliga stövlar svarta mönstrade strumpbyxor och kort sammetsklänning som slutar 10 cm ovanför knäet och en vit damig filtjacka, välsminkad och stylad. Gubben som var lång, fet och tunnhårig flåsade efter mig 7 meter bakom mig över hela torget 2 meter bakom mig in genom dörrarna till affären, jag vek av vid parfymsidan han gick rakt, tvärvände kom till parfymavdelningen stod bredvid mig och låtsades som ingenting. Jag gick till håravdelningen han följde efter. Jag tänkte nu är det nog gick till fruktdisken med honom tre meter bakom. Vänder mig tvärt ser anfallshatisk ut han stannar blir lite rödbrusig och går åt ett annat håll. Skoavdelningens damsida där några tjejer fnissande prövar skor. Ett tag senare när jag går till kassan efter att ha hittat min makeupkräm vintervariant står han vid underklädesavdelningen för damer nära provrummen.

    han tittar säkert på porr oxå å sånna som han e d nå fel på!

    sen finns d dom som kollar porr men aldrig skulle dreggla över tonåringar på stan iaf!
    Anonym skrev 2012-10-16 11:47:19 följande:
    Förstår TS, även om det kanske är lätt att missförstå.

    Jag har många gånger förundrats varför det är så hemskt att ens partner skulle onanera, och till och med dra paralleller till att det är att skall betraktas som otrohet. Något som för mig är helt sinnessjukt hur man kan tänka så.

    Sen när det kommer till porr, givetvis finns det folk som överkonsumerar detta och inte kan skilja på fantasi och verklighet. Lever själv i en relation där jag (kille) kan kolla på porr om det är så att jag just där och då inte har min tjej till hands. Lever stundtals i distansförhållande. Tjejen i detta fall gillar inte porr, och givetvis får jag lite dåligt samvete för att om jag kollar på porr för att jag gör det i hemlighet. Men så borde det ju inte vara? Jag hade inte haft ngt emot om hon hade gjort det själv.

    Problemet blir snarare när porren och onanin tar överhanden, dvs man föredrar det istället för att sexa till det med sin tjej/sambo/fru. Men jag ser det snarare som ett komplement till allting.

    Lever med en tjej som har just denna syn på porr och onani som TS frågar om, dvs det är inte OK för henne. Samtidigt vill jag inte smyga med det och göra det i hemlighet, men jag väljer inte onani eller porr före att ha sex med henne. Jag gör det för att "släppa på trycket", så att jag kan lägga det åt sidan och fokusera på annat. När man har småbarn och lever i en relation så är man inte alltid på samma nivå när det kommer till att vara sugen eller kåt. Jag hatar tjat sex, eller det klassiska "ställa-upp-sexet". Är det så att hon inte är sugen helt enkelt, medans jag är, ja men då ser jag till att ta hand om saken, dock gör jag det diskret.

    Jag kan förstå om man som individ har problem med porr, allt som oftast beror på det på att den personen som inte känner sig bekväm i det, känner sig otrygg som person. Att man inte duger eller helt enkelt inte är tillräcklig. Många verkar också tro att den som tittar på porr tänder mer på personen i filmen/bilderna, än på sin partner. Kanske stämmer det för många, men långt ifrån alla.

    Att man väljer att kolla på porr när man skall onanera, beror ju förmodligen på att man vill ha ngn typ av visuell stimulans istället för att stänga ögonen och fantisera själv. För vissa fungerar det att läsa en sexnovell, eller fantisera själv, andra vill ha visuell stimulans som är väldigt enkelt att tillgå. Inte mer komplicerat än så?

    Att gå runt och vara kåt i tid och otid är rätt frustrerande, speciellt när man inte har sin partner till hands eller ens partner inte alls är på samma nivå. Då är det bekvämt att fixa saken själv så man kan fokusera på annat.. För min egen del så har vi inte mindre sex för att jag onanerar, jag är inte mindre sugen på att ha sex med min tjej för att jag porrsurfar. Dock vet hon ju inte om det, men det är ju inget som jag själv heller behöver skylta med. Något privatliv måste man ju ändå få ha, så länge det inte skadar ngn annan?

    Lång text men men, kanske läsvärt för ngn.
    Skål det va så här min ts borde ha skrivits inser ja nu! men i stundens hetta efter att ha ramlat över dagens femtielfte rubrik me trådar om hur dåligt man mår för att man kommit på partnern me att ta hand om sig själv å i vissa fall då även kollat porr så brann d i skallen på mig!
    Anonym (kanske) skrev 2012-10-16 11:59:38 följande:
    Nu svarar jag på trådstarten och fick uppfattningen att TS kanske ska prova att ha sex tillsammans med sin karl. Då kanske de får tillfredsställelse och mindre behov att leta porr.
    Att dra fram penis framför sin partner är väl okej om bägge är med på det. Och ingen annan är närvarande.
    Men själv hade jag skrattat ihjäl mig
    om man läser hela tråden så vet man att jag är ok med det å att jag är höggravid vilket gör att ja inte har ett dugg sexsug å därför bara uppskattar att han tar hand om sig själv så ja slipper!

Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!