Inlägg från: Anonym (OnaniÅPorrOk) |Visa alla inlägg
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)

    Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!

    Anonym skrev 2012-10-08 14:02:00 följande:

    Jätteskönt liv du har, du är ju inloggad hela tiden. :)

    jepp kallas sjukskriven! :P
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym skrev 2012-10-08 14:49:24 följande:

    Så när du är sjukskriven ska du torka sperma åt din man? Kan du inte lika gärna jobba i vården?

    hahaha jepp å jo d kan ja då ja gjorde d innan sjukskrivningen!!!
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym skrev 2012-10-08 15:17:44 följande:

    Varför slutade du, du kan ju uppenbarligen jobba ;)

    kallas riskgraviditet!
    sen arbetar ja hellre me att bara ge papper till sambon som själv torkar upp efter sig än att torka gamla gubbar i arslet när dom skit ner sig me diareé.
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (Barn) skrev 2012-10-08 15:20:27 följande:
    Jag och min man tittade på porr tidigare men sen vi fick barn så har jag tappat suget helt. Bara tanken på att de är någon annans döttrar/söner som säljer sig gjorde att jag fick avsmak. Tänk dig själv om eran dotter/son var med i en porrfilm tusentals runkar till.......... Det var min man som tog upp det och jag håller med. Bara en tanke!

    en absolut fullt förståelig tanke. respekterar den absolut å ni båda är nöjda med det så allt är jätte bra. Skrattande

    men vad tror du om det ja undrar i ts? vad är grejen med att bli så upprörd om partnern tar hand om sig själv (om förhållandet är ett normalt förhållande med sunda sexvanor etc)?

    jag fattar verkligen inte varför så många tar illa upp å tar det personligen!!! att runka/pulla har ju inget me å göra huruvida partnern tycker man e sexig el ej el att man inte älskar sin partner!!
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (Barn) skrev 2012-10-08 16:09:24 följande:

    Ärligt så brydde jag mig aldrig att min man onna till porr men jag tyckte inte om att han gjorde det bredvid mig. Däremot onna jag gärna till honom . Sen så är jag på min man nu när jag inte får ha sex(hemsk graviditet) att han måste få utlösning 1-2g i veckan. Viktigt för prostatan!

    bra där! ja tänker som du me d där att få utlösning dock blir ja själv så frustrerad av att inte kunna (oxå gravid) så ja tycker bara d e jobbigt att hjälpa till! (vill ju hellre vara me såklart) men magen e ivägen + att d nu finns infektionsrisk + risk för förtidig födelse om ja har sex så ja e jätte glad över att han kan ta saken i egna händer å är hellre behjälplig me papper än sitter me en kåthet ja inte kan göra något åt om ja hjälpt till!
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (Barn) skrev 2012-10-09 09:20:37 följande:
    Men nu får du skärpa dig! Läs vad om står! Skulle du vilja se dina vuxna barn bli frivilligt påsatta av några stycken på film? Eller tjafsar du bara för att skapa debatt?!!!! I rest my case. Det var TS jag svarade så jag lägger ner diskussionen ned dig.

  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (Hm) skrev 2012-10-09 12:42:14 följande:
    Jag tror faktiskt inte att det händer så ofta att man fantiserar om att man vill ha sånt sexliv som i porren, utan snarare ett sätt att få igång fantasin. Om man känner att man inte är nöjd med sexlivet så förstår jag inte att man pratar om det. Om jag tex känner mig nöjd så förstår jag inte varför min man inte skulle kunna få runka? Jag kan förstå om man är sugen och partnern hellre sätter sig och runkar till porr, då är ju något fel. Men sånt kan ju vara lite svårt om den andre inte är hemma och man blir sugen, varför blir man sur för det? Ja jag förstår att det säkert finns massa anledningar och har inga problem med att om man som två i förhållande kommer överens om att porr är skit och ingen får nått ut av det så är det ju upp till dom, men jag förstår inte grejen med att varför ska den andre förbjuda om det är uppenbart att den ene gillar att kika på lite snusk ibland? Nej jag har inte missuppfattat, jag bara berättade min historia vilket börja med nakna damer, ibland kan det eskalera och bli värrre.

    Tack äntligen någon som fattar precis va ja menar! :D
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym (jadu) skrev 2012-10-09 15:27:47 följande:
    viagra gjorde en omfattande undersökning. Det varierade lite i vilken ålder man var samt om man hade små barn. Jaja, behöver man porr för att gå igång så är det väl upp till dem. Tur för mig att jag inte har det jobbiga behovet. Jag har sett så många exempel här på FL om killar som är avtrubbade och inte kan ha sex om de inte laddar med porr först. Tragiskt att de inte inser det själva.

    Ja men som både jag och hm skrivit så tycker även vi att har d gått så långt att dom blivit avtrubbade JA DÅ ÄR NÅGOT FEL. Vi pratar om människor Me sund syn på sex.
  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Janice01 skrev 2012-10-09 14:52:12 följande:
    Vilka undersökningar är det du talar om? Kanske kan länka till någon i alla fall eftersom det är "många".... Annars tror jag som andra att killar går i gång på det som sker på filmen och inte drömmer om att vara med i den eller med skådisarna. Annars är det precis lika korkat antagande att jag vill ha den kuken som sitter på min favorit-rabbit....

  • Anonym (OnaniÅPorrOk)
    Anonym skrev 2012-10-09 15:50:15 följande:
    Nej porren blir inte grövre å grövre, du kan hitta exakt samma porr eller grövre som är flera 1000 år gammal.., däremot så varierar det över tid vad som är tillåtet att visa, eller vad som är "inne".., den största skillnande är tillgängligheten, fast förr så var dom istället rätt duktiga på att omsätta fantasier/porr till verkliga handlingar..

    Ytterligare en som skriver så bra att man bara behöver gilla!
Svar på tråden Förbannad på alla töntar som ej låter partnen onanera el kolla porr!!