Inlägg från: Lorina |Visa alla inlägg
  • Lorina

    Jag vill bli gravid igen...

    Hej! Här är en till som vill bli gravid.. 5 veckor sen idag vår pojke somnade in i magen i 40+1.. Har min första mens nu.. Så bara återstår å se hur lång tid det tar.. Efter missfallet i v 9 för ett år sedan blev jag gravid igen på första försöket.. Men lär väl inte ha samma tur nu..

    Håller tummarna för er tjejer!!

  • Lorina

    Tråkigt att höra.. Snart måste det vara din tur!!
    Har haft min första mens nu.. Började blöda igen efter t å dagar igen.. Vanligt med mellan blödningar kanske? Förhoppningsvis ägglodsning om några dagar.. Få se om de kan bli pluss snabbt.. Känner bara att ja vill bli gravid samtidigt som jag e skit rädd för att bli det... :/

  • Lorina

    Ja blödde så mkt att jag läckte igenom flera ggr.. Kom jätte mkt o klumpigt.. Hoppas verkligen de bara var en en gångs grej.. Förhoppningsvis får man inte fler på ett tag!!!

  • Lorina

    Samma här!! Ja eller hur.. Riktigt drygt är de!! :( nu satsar vi iaf på att bli gravida så vi slipper de ett tag till iaf :)

  • Lorina

    Grattis t dig mrsnoname!!!
    Och jag beklagar till er andra... Och håller tummar och tår att det ska vara er tur snart!
    Skönt att tas på allvar efter de helsike man gått igenom!!

    Jag är nu gravid i 9 veckan.. Men har skit vårt att ta se till mig.. Är så rädd att de ska försvinna.. Har haft mf tidigare. Och min son som dog 40+1

  • Lorina

    Ååh grattis!! Vet precis hur du känner! Har skälv lyckats bli gravid.. V 17 idag och jag tar dag för dag.. Samtidigt som att man vill skrikan glädje, dras man ner i verkligheten med vår tragiska erfarenhet...

    Grattis en en gång! Kram ð???

  • Lorina

    Såg nu att jag redan skrivit pm det tidigare;) hjärnan är inte vad den brukar..
    Är iaf glad för er skull :)

  • Lorina

    Jag blev fruktansvärt nerstämd och fick ännu mer problem ned sömnen första veckorna.. Hade de inte varit för sömntabletter hade jag inte varit där jag är idag.. Men 3 första mån va jätte jobbiga.. Kollade pappret extra varje gång efter toa besök.. Puuh!!
    Håller tummarna för er ð???

  • Lorina

    Jag beklagar att du med fått hamna här.. Men ändå gratulera dig.. För du har ju faktiskt blivit mamma!!
    Lär jag läser det du skriver är det mig själv för några månader sedan.. Min son somnade in 2 dagar efter bf.. 12 juni i år!!
    Jag hade en besatthet av att bli gravid igen.. De kom om och om igen hela tiden.. Så småningom blev tankarna lugnare.. Och jag blev gravid 3-4 mån efter förlossningen.. Så jag är väldigt tacksam över att jag har lätt för att bli gravid.. Är nu i v 18.. Och varje dag är en kamp.. Men rädslorba går över till en viss glädje.. Ja man pendlar imellan.. I slutändan är allt värt sig!!!
    Lycka till.. Och en stor kram

  • Lorina

    Man längtar.. Sen när man väl får ett plus börjar helsiket.. Jag fick mer sömnsvårigheter de första veckorna och blev djupt deprimerad.. Tack vare sömntabl och min psykolog mår jag idag bättre.. Men nu delar jag upp graviditeten i små delar.. För jag har svårt att se mig själv i sommar med ett till levandes barn...

Svar på tråden Jag vill bli gravid igen...