• MonAmie

    Jag vill bli gravid igen...

    Vi förlorade vår son i v 32 för två veckor sedan. Livet är totalt vänt upp och ned. Samtidigt känner jag att jag är redo att bli gravid igen och försöka igen så snart det är möjligt. Jag vill aldrig ersätta Linus, han var den allra vackraste lilla pojke. Om jag blir gravid igen och får ett friskt levande barn kommer jag bli trebarnsmor, trots att en av mina fina söner är en ängel. 
    Är det någon som känner/ kände likadant när det hände er? Hur tidigt kunde ni försöka igen i så fall. Hur gick det för er då?
    Vi får svar på alla prover som tagits på mig och Linus inom 4 veckor och då kommer vi få svar om det iaf är något ärftligt eller om det kan vara risk för att samma sak kommer ske igen, då är det värt att tänka om i att skaffa fler barn. Men annars vill vi verkligen försöka snart igen.
    Någon?   

  • Svar på tråden Jag vill bli gravid igen...
  • Marie-anne

    marreB, det är oxå lättare sagt än gjort då killar som jag chattar med eller träffar plötsligt bara är byebye efter kort

  • Fördärvad

    Hej tjejer. Jag skrev här med er för ett tag sen,precis efter vår son gick bort (psd) för snart 6 månader sen. Idag plussade jag på vårt 5:e försök! Jag är så himla glad och uppspelt, hoppas det går bra hela vägen! Kram på er och lycka till allihopa!

  • Dulcinea
    Fördärvad skrev 2013-06-09 15:53:41 följande:
    Hej tjejer. Jag skrev här med er för ett tag sen,precis efter vår son gick bort (psd) för snart 6 månader sen. Idag plussade jag på vårt 5:e försök! Jag är så himla glad och uppspelt, hoppas det går bra hela vägen! Kram på er och lycka till allihopStoo
    Stoooort grattis till dig! Hoppas det blir fler gravida härinne snart, det är vi alla värda! Glad

    Kram
  • MonAmie

    9 månader har gått sen vi förlorade vår ängel. Jag är fortfarande inte gravid. Jag får denna månad börja med pergotime, hoppas detta kan hjälpa. 
    I bland vill jag bara ge upp allt, livet... 

  • Dulcinea
    MonAmie skrev 2013-06-24 13:28:47 följande:
    9 månader har gått sen vi förlorade vår ängel. Jag är fortfarande inte gravid. Jag får denna månad börja med pergotime, hoppas detta kan hjälpa. 
    I bland vill jag bara ge upp allt, livet... 
    Hej MonAmie,

    Förstår helt och fullt hur du känner, ett år sen nu som jag fick mf efter att innan det ha förlorat vår dotter i v 42. Väntar fortf på att bli gravid och läkarna har gjort en utredning som säger att inget är fel på oss. Så vi ska försöka själva ett tag till men om det inte händer något så blir det IVF för oss.

    Har ni gjort utredning? Vet läkarna om det är något som är fel? Du har ju ändå varit gravid en gång tänker jag. Vad jag förstår kan det ju ta tid, det är den enda förklaringen vi har fått och det är väl bara så. Men det tär på en något fruktansvärt...

    Stor kram till dig från en annan som också saknar sitt barn varje dag <3


  • Therese2013
    Dulcinea skrev 2013-07-17 21:27:11 följande:
    Har bim imon... E så trött på väntan. Kram
    Jag håller tummarna för dig!! Hoppas verkligen du får ett plus nu!

    Jag har bim på söndag, dagarna går sååå långsamt.
Svar på tråden Jag vill bli gravid igen...