Inlägg från: Anonym (Förkrossad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förkrossad)

    Hur hantera att min farfar är hebefil??

    Glömde fixa ett "namn"...

  • Anonym (Förkrossad)
    momalolinon skrev 2012-10-07 22:34:11 följande:
    Vet inte vad jag ska skriva! Men ville iaf ge dig en *styrkekram* förstår att det måste vara jätte hemskt och svårt! Fortsätt gå i terapi och när det känns ok, sluta prata om det och gå vidare, starta ett nytt kapitel i livet och lämna det gamla bakom dig! * De svåraste prövningarna ges till de som är starka nog att klara av dem* kram 🌸
    Tack!
    Har inte pratat med psykologen om det på ett tag nu men sist så sa jag det att jag får flashbacks och tankar om det/honom i princip varje dag.
    Det är ju ett sorgearbete jag går igenom efter att ha förlorat min farfar.
  • Anonym (Förkrossad)
    Anonym skrev 2012-10-07 22:42:24 följande:
    Men vad säger din psykolog, hur tycker hon/han att du ska komma igenom det, älta gör nog många i perioder det är delvis ett sätt att bearbeta. Om du ältar för mycket för länge så finns det KBT metoder som hjälper en sluta.
    Vi diskuterade lite vad jag tror att jag skall göra, hon låter mig oftats komma fram till saker själv eftersom det funkar bra på mig.
    Ger givetvis vägledning och hjälper mig se saker i ett annat ljus också.

    Därför är jag nu inne i en fas då jag letar svar..
  • Anonym (Förkrossad)

    Okej jo det här med vågor känner jag igen, saken är väl den att jag på något sätt vill komma på ett avslut för jag orkar inte älta mer!
    Jag tänker inte aktivt på allt detta utan det bara kommer till mig, kan inte styra det, kan komma när som helst, bara pang!

Svar på tråden Hur hantera att min farfar är hebefil??