Inlägg från: Snigelkott |Visa alla inlägg
  • Snigelkott

    Snö, mannagrynsgröt och tända ljus - vilken är din guldkant idag?

    Ibland är det alltför lätt att glömma bort att man trots allt har det ganska bra. Det kan vara relationsproblem, ett stökigt hem, sjuka barn eller ekonomiska bekymmer som pockar på och ständigt stjäl all uppmärksamhet. I den här tråden kan vi nämna de små sakerna vi är tacksamma för, nåt som får oss att må bra eller bara gör vardagen lite mysigare! Själv är jag förkyld, hemmet ser ut som ett bombnedslag och imorgon får vi gäster så jag ska ägna dagen åt att städa och det är bara toppen av mitt isberg med bekymmer. Men just nu äter jag en sen frukost med tända ljus, mumsar förnöjt i mig min gröt alltmedan jag beskådar årets första snö som lagt sig på grannarnas hustak. Det gör mig lugn och får mig att må bra! Berätta om ditt guldkorn!

  • Svar på tråden Snö, mannagrynsgröt och tända ljus - vilken är din guldkant idag?
  • Snigelkott

    Måste lägga till den här tråden som ett guldkorn för mig idag! Har blivit så glad av att läsa era svar!

  • Snigelkott

    Idag ska vi ha fest och många av våra vänner kommer, det ska bli så trevligt! Fint hemma börjar vi få också, känns plötsligt som att vi kommer kunna komma iordning innan bebisen kommer!

  • Snigelkott

    Puffelipuff! Idag sitter jag och njuter av att det är mindre än en vecka tills jag ska på ultraljud och förmodligen få ett nytt BF-datum!

Svar på tråden Snö, mannagrynsgröt och tända ljus - vilken är din guldkant idag?