Inlägg från: Magnus 030 |Visa alla inlägg
  • Magnus 030

    HA! så J**la gött med lite rättvisa i världen!

    Nej, dock är det skillnad på bedrägeri och bedrägeri. Se exempelvis till en person som lurar pensionärer på sina pengar genom att förklara sig själv som statsanställd. Detta är bedrägeri, medan mitt egna scenario utgör kanten av myntet istället för en sida.
    Och eftersom du valde att se på händelsen på det sätt du gjorde, påvisar endast att du saknar förmåga till att tänka i nyanser, vilket är elementärt för en människa. Är du en robot?

  • Magnus 030

    Ok, vad är det som är så uppseendeväckande med denna metoden då? Är det det att dem blåste honom eller vad?

    För jag själv anser att lagen inte räcker till i många fall då det sker mycket skumt bakom ridån, vilket ger som konsekvens att vi behöver mer solidariskt handlande bland oss medborgare. Eller anser du att andan i samhället är på en god nivå, där handlingslösa människor rånas och lämnas på tågspår?

  • Magnus 030

    Om jag blir ett kräk som utnyttjar otrygga länders misär, så ja! Var god och sparka mig i huvudet och robba mig på alla mina besparingar!

  • Magnus 030

    För att personen i fråga är korruperad. Och sådana människor hämmar utvecklingen av en marknadsekonomi, vilket är en fundamental faktor till att industrier ska blomstra. Desutom finns det gott om bolag som gärna vill handla på ett ärligt vis. Där man inte behöver putta till med pengar för att undvika låta sin leverans stå i tullen under flera månader.
    Tyvärr kompis, ditt resonemang håller inte.

Svar på tråden HA! så J**la gött med lite rättvisa i världen!