Inlägg från: Josefinehs |Visa alla inlägg
  • Josefinehs

    Projektarbete- handbok om adoption. Hjälp?

    Hej alla där ute i kylan! 
    Hoppas ni mår bra och har tid att läsa detta. För det är nämligen så att jag behöver hjälp!
    Jag är en glad och omtänksam tjej som älskar barn samt att träffa nya människor! Jag är mycket ordentlig och noggrann och sköter skolan bra samtidigt som jag hinner med min dansutbildning på fritiden.
    Jag går alltså sista året på Tumba Gymnasium och arbetar med mitt projektarbete. Jag har valt att göra en handbok för adoption för att hjälpa blivande föräldrar att enklare kunna förstå processen vid adoption och för att de ska kunna söka stöd och tips i boken. Jag är själv intresserad av att adoptera i framtiden och det är en av anledningarna till att jag har valt just detta ämne, samt att jag gärna vill hjälpa till så mycket jag bara kan!
    För att jag själv ska få en tydligare inblick och kunna samla in tips till andra blivande föräldrar skulle jag vilja få kontakt med en familj som just nu är någonstans mitt uppe i processen eller precis i början eller till och med i slutet av processen. 
    Om du är intresserad av att hjälpa mig får du gärna kontakta mig på min mejl: josefine_hogye94@hotmail.com, du  är välkommen att ställa frågor om mig och mitt projekt innan du bestämmer dig så klart!

    Hoppas vi hörs! 
    Varma hälsningar
    Josefine
     

  • Svar på tråden Projektarbete- handbok om adoption. Hjälp?
  • Josefinehs

    Hej! Du missförstod mig nog lite, detta är bara en mycket liten del av mitt arbete! Jag vet om att processen är mycket komplex och det är därför jag vill hjälpa andra genom min handbok. Men tack ändå!

    Med vänlig hälsning,

    Josefine

Svar på tråden Projektarbete- handbok om adoption. Hjälp?