• BlygT

    Hypnosterapi, funkar det ?

    För mig funkade väldigt bra några sessioner med HealingCenter.se där hade de även möjlighet att ha sessioner via telefon eller skype. De finns i Lund men jag tyckte det var bättre att testa online för att se om det funkade bra. Jag fick även ett grattis introduktionssamtal. 

    Jag hade faktiskt samma problem som du beskriver och tyckte att jag har fått hjälp och kunde vara väldigt avslappnad och glad med de svaren som jag har fått under och efter sessionen. Jag är därför väldigt tacksam för min terapeutens kunskap och engagemang.

    Vi testade en session via skype och de var faktiskt underbart då jag inte behövde flytta på mig då det var långa restider till Lund. Vi bor i Emmaboda. Hon verkar ta emot flertal klienter på det sättet. Jag har tagit kontakt med några som är faktiskt mina kompisar och som sa exakt samma sak.

    När jag kom in i hypnos så kändes det som vanligt. Jag hade faktiskt koll på allting och var vaken i mig själv. Jag kunde faktiskt komma ihåg allting efteråt och det kändes jätte skönt för då fick jag mer kunskap om mig själv.

    Sedan testade jag en sådan tidigare-liv session och jag blev jätte överraskad med de saker som jag såg och sa, som efteråt är helt ny information från 1800-talet... Det där förändrade mig helt och nu har jag kastat bort alla mina gamla trosuppfattningar...
    Lycka till!

Svar på tråden Hypnosterapi, funkar det ?