Inlägg från: Flickan och kråkan |Visa alla inlägg
  • Flickan och kråkan

    Hjälp, min tjej är sjuk i huvudet!

    Visst kan man må dåligt och känna sig risig när man är gravid, men det finns ju trots allt gränser och spärrar. Jag har svårt att tro att hennes beteende enbart beror på graviditet. Jag är gravid....har två små barn....jobbar heltid som lärare på högstadiet....är mitt i julförberedelser.....har dessutom precis anordnat barnkalas, sambons födelsedagsfest samt ska ha familjekalas för äldsta som fyller 5 år i morgon....och sedan kommer julen..... . Jag kan surna till och må risigt och bete mig irrationellt så klart, men som sagt....inte på det viset. Då är det något mer.

    Se till att få professionell hjälp. Samtalsterapi. Red ut saker och ting. Ni ska ju faktiskt vara föräldrar tillsammans (oavsett hur er relation ser ut)......länge!

  • Flickan och kråkan
    Balansakt skrev 2012-12-21 14:26:44 följande:
    Kan man få det? Hurdå? Jag tror inte hon skulle gå med på något som jag vill om det innebär att hon kan känna sig stött över det?

    Olika former av familje- och parterapi finns. Det brukar erbjudas både genom kommunen och annars kan man vända sig till vården. Eftersom ni är gravida så är väl er BM ett bra ställe att vända er till. Det är ju lika mycket din BM som din sambos. Kontakte er BM och berättar hur du upplever situationen och att ni som par och blivande föräldrar behöver hjälp.
Svar på tråden Hjälp, min tjej är sjuk i huvudet!