Inlägg från: lilletrille |Visa alla inlägg
  • lilletrille

    Hjälp, min tjej är sjuk i huvudet!

    Din tjej är elak, omogen och manipulativ. Hon är hemsk!

    Ställ ett ultimatum. Ni går i terapi eller ni går isär.

    Om det inte skulle hjälpa så hade jag spelat med och strukit henne medhårs till barnet föds och ni har skrivet på alla nödvändiga papper.
    Under tiden dokumenterar du allt. Alla hot, allt som kan sätta dit henne. Spara alla sms, notera specifika händelser, allt du kan tänkas få användig för.
    Kontakta gärna MVC och be om att få träffa en kurator själv bara för att få lite åsikter och råd från någon som har lite insikt i den typen av problem.
    Sedan börjar du kämpa om föräldrarätten til erat barn.

    Jag vet att det låter hemskt, men du måste vara beredd på att hon kommer använda barnet för att komma åt dig om du lämnar henne. Du måste ligga steget före om du skall ha en chans.

    Hårt, men jag tror tyvärr att du kommer må bättre utan henne..

  • lilletrille

    Hennes mamma har alltså full koll på allt ni pratar om, men du får inte prata med din pappa om det?

  • lilletrille

    Men snälla, söta, rara. Du har en 100-kilos brud som misshandlar dig. Fysiskt och psykiskt. Sluta tyck synd om henne!

    Vart är din självrespekt? Ingen skall någonsin behandla dig så! Sluta ta skit och bestäm dig för att aldrig låta henne göra dig illa igen. Lämna henne på riktigt nu, utan att ens ge henne en chans att övertala dig til något annat.

    Gör en polisanmälan och börja kämpa om rätten till ditt barn. Kan hon slå dig kan hon slå ert barn också. Tänk till nu!

  • lilletrille

    NEJ, NEJ och åter NEJ!

    Sluta, lägg ner, stick därifrån!

    Det finns ingen ursäkt i hela världen för det beteende hon har uppvisat. Det är INTE OK att misshandla någon. Du måste se allvaret, spelar ingen jävla roll hur hon mår. Kommer du acceptera att hon slår ditt barn också när hon mår dåligt? Ärlig talat, du måste tänka igenom hur du vill ha ditt liv, och tro mig det är inte som du har det nu. Då hade du förmodligen inte varit så trött som du är. Hon knäcker dig!

  • lilletrille
    Balansakt skrev 2013-03-11 17:53:31 följande:
    Hej igen! Jag har gjort så gott jag kunnat. Men allt hon vill verkar vara att livet blir så jävligt mot mej som det går. Även saker som bara gynnar henne sätter hon sej på tvären mot. Jag förklarade att jag kanske kan få ett lån nu när jag har jobb. För att betala det jag är skyldig. Hon hävdar då att det är 110.000 sen i somras. Jag frågade givetvis efter pappret med uträkningarna på. Jag fick detta sms: "Jag har inga papper på pappagruppen, du får ringa dit och prata med dom. Skulden är uträknad på mina sparpengar + allt som jag tjänat, - mitt körkort, resan och fickpengar och bilen. " Resan va semester utan mej. Bilen+körkort är hennes. Jag vet inte vad jag ska svara. Hon vill inte ge nr till barnmorskan. Inte heller ta med mej. Trots att jag låvat henne att vi ska gå igenom innan vad vi tänker säga. Jag måste få henne att sluta! Hur ska hon gå vidare?
    Du svarar att om hon inte kan redovisa varenda krona som du ska betala så får hon inte ett skit. Hon får väl stämma dig om hon menar att du skyller henne pengar.

    Hon kör med dig, sluta ta skit!
Svar på tråden Hjälp, min tjej är sjuk i huvudet!