• Anonym

    Är detta på riktigt? Är det framtiden?

    Vi lever redan i ett av de mest välkontrollerade samhällena som finns på vår planet. Staten gillar att ha kontroll över oss. Som det är nu har staten alltsom oftast goda intentioner med sin kontroll men det finns ju inga garantier för att det är bestående. Håller med ts. Lite läskigt.

  • Anonym
    Takex skrev 2012-12-26 15:38:57 följande:
    Äh det här är precis lika fånigt som folk som tror att deras liv har en mening. Varför tror man alltid att en själv är så jäkla speciell och det sitter en massa kostym nissar på ett kontor i extas, så spända över att äntligen fått kontroll över en! Vi är alla ointressanta nobodies och anledningen till att det börjar komma chip är bara för att affärs världen är full med folk som vill komma på nya produkter och tjäna mer pengar.

    Säger en som haft turen att aldrig behöva leva i en diktaturstat..
  • Anonym

    Det TS skriver stämmer tyvärr.


    I USA har de också chippet och där har de gått ett steg längre, chippet är som ett Visa kort och man kan säkert öppna dörrar med den med, snart kommer det komma ut till allmänheten.


     

  • Anonym
    Faber skrev 2012-12-27 13:11:11 följande:
    De exempel jag nämnde är bara ett fåtal och de används idag, de är inga fantasifoster om vad som skulle kunna användas om 10 år. Tekniken har funnits i många år. DLD som infördes har mycket lite med brottsbekämpning att göra även om det anges som skäl.

    Du kanske är bekväm med att alltid övervakas, jag är det inte.
Svar på tråden Är detta på riktigt? Är det framtiden?