• Challe N

    Fler som föder extremt snabbt?

    Väntar också 4:e barnet och känner oro.. Har haft snabba förlossningar. De säger att de inte behöver gå så fort igen men oron finns där.. När har du bf? Hur fort har dina förlossningar gått?

  • Challe N

    Oj låter läskigt att föda i soffan! Skönt om allt gick bra ändå.. Mina har gått på 3 timmar, 2 timmar resp 50 min.. Så är ju inte så snabbt i förhållande till era ;) men känns ändå läskigt om det går fortare och fortare.. Det är tänkt att jag ska på en grej på måndag, 8 mil bort men känns på ett sätt lite onödigt 3 dgr innan bf. Hmm.. Konstigt att man inte föreslås igångsättning eller snitt när man förr hemma..

  • Challe N

    Ursäkta kanske en dum fråga men hur kan bm se arter börjar närma sig?

  • Challe N

    Okej bara tänkte att det kan ju vara jobbigt att ens våga lämna hemmet när det går sådär extremt fort. Men visst är det mest naturligt att föda när kroppen och bebisen "vill"..

  • Challe N

    Med tanke på att en del får snitt pga av förlossningsrädsla borde man ju kunna få det för rädsla att föda hemma. Men å andra sidan är det ju inte helt okomplicerat med snitt och det är ju skönt om det blir naturligt.

    Det är lite av min skräck att föda hemma men har 10 min till sjukhuset så borde väl inte vara så stor risk.

    Nötcreme: hur tog din son det? Gick allt bra med bebisen inse omständigheterna?

  • Challe N

    Sjöbildabarn: Min trea kom som jag skrivit innan snabbt. Var på förlossningen ca 45-50 min innan hon var ute och det var inte för jag väntat särskilt länge hemma. Nu fick jag fyran i lördags. Var rädd att det skulle gå ännu fortare men vi var inne 5,5 timmar innan hon var ute så var ju mer normalt. Så det behöver inte gå fort för att det har gjort det innan..

Svar på tråden Fler som föder extremt snabbt?