Inlägg från: Anonym (Jag med) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag med)

    Attraktion på jobbet, vad göra?

    Jag är i samma sits som dig. Föll handlöst för en av mina riktigt nära arbetskamrater, insåg i samband med detta att jag nog alltid dragits till tjejer. Sen en tid tillbaka har jag börjat komma ut med att jag är lesbisk, är också inne i en skilsmässoprocess. Hon har man och barn, men blickarna som hon ger mig tycks säga att hon vill nåt med mig. 
    Jag försöker ta reda på vad hon tycker och tänker om olika saker, men hon är som en mussla. Vi träffas privat ibland och då är det som att vi inte kan slita blicken från varandra.
    Eftersom jag inte längre står ut med att inte veta vad hon känner så tänker jag berätta för henne att jag är lesbisk, kanske nappar hon på det.
    Jag kommer också att på sikt byta jobb, hur det än blir mellan oss så känner jag att jag i längden inte kan jobba med henne. 

    Du får väl försöka bjuda med henne på fika och lite sånt först, om hon är intresserad av att lära känna dig mer så lär hon följa med. När ni träffats privat ett tag kan du föra bi-/homosexualitet på tal och se hur hon ställer sig till det. Kanske också berätta att du gillar tjejer.  

  • Anonym (Jag med)
    Anonym (Miss Bi.) skrev 2013-01-21 23:17:32 följande:
    Tack för svar och att du delar med dig! Skönt och höra hur du tänker och hur du upplever hur er kontakt är.
    Jag känner mig verkligen desperat.
    Hon och jag har dock inte alls så nära kontakt som du och din kollega. Eg. är det här för min del bara på avstånd som det är nu. Vi hejjar på varann när vi passerar, men så mycket mer än så är det tyvärr inte eftersom vi inte samarbetar något just nu i jobbet.

    Det tillfället jag har o spana in henne i smyg är då när vi äter på arbetsplatsens matsal. Alltid lite spänd på att gå dit för att jag vet att jag har chans att få se henne där. Ibland bara på håll, Ibland hamnar vi vid borden bakom, framför eller bredvid varann men att vi sitter i olika sällskap. Då får jag höra hennes röst o se henne på närmre avstånd vilket kan göra min dag! Haha det e så sjukt jag känner mig verkligen som en tonåring i de här känslorna och tankarna är som ett virrvarr. Kan inte hjälpas =).

    Under den tid vi samarbetade var det väldigt sällan som vi bara allmän-pratade. Vad jag kan komma ihåg frågade varken jag eller hon varann om hur vi mår eller hur är läget. Är inte det konstigt? Kunde kännas så stelt när vi ibland hamnade i den situationen att det för en kort stund bara var jag och hon som var i närheten av varandra. Jag upplevde det som att jag undvek att va själv med henne för att jag skulle få ett nervöst break-down och ibland var det hon som gick iväg för att hämta eller göra nåt då vi hamnade själv en kort stund, nån minut själva. En slump eller kanske blev vi lika spända båda två? Sånt där kan jag analysera sönder!

    Jag var för feg, men som sagt ville jag inget hellre än ha henne i närheten. Nu ältar jag det där och försöker tänka ut fraser i förväg om jag möter henne i någon situation på jobbet så det är ett läge att småprata lite på. För om jag inte ens försöker göra det lär väl inget hända eller att jag iaf får veta/lära känna henne liite mer. Jag tänker att om hon skulle fråga mig hur det var om vi råkade hamna i närheten av varann skulle jag bli super glad! Då kanske jag borde testa det själv, kanske vara den som frågar först ist för att vänta mig att hon ska säga något.

    Gu va jag babblade på nu! Har nog behov av o skriva av mig :P.  *går tillbaka o kolar vad du skrev* ;).

    Kanske känner hon som jag den tjejen du pratar om... att hon blir så tyst av just nervositet? Och att attraktionen lixom lamslår henne =) ?

    JO apropå det där med blickar... det är väl lite det jag jobbar på när jag tittar efter henne och smygkikar på henne är om våra blickar möts, kanske kan det avslöja något? Blickar säger rätt mycket. Men oftast blir jag rädd av nån fånig anledning och tittar på henne mest i smyg. Men varje dag tänker jag att jag ska hålla fast blicken för att se vad som händer.

    För det har varit tillfällen då det känns som hon tittat åt mitt håll och faktiskt på mig och jag har tittat tillbaka, men då har hon tittat bort eller tittat ner.
    Vad jag önskar att jag kommit så långt som ni gjort nu, att jag var där i fråga-om-vi-ska hitta- på-nåt-stadiet :D. Om vi kommit så långt skulle jag vara mer än glad och jag tror och hoppas att jag bara skulle följa mitt hjärta och vara öppen där och då hur det än blev. Men att jag ändå skulle få veta var hon står. Okej är hon hetro fine, då måste jag bara släppa det annars kanske d finns en uns chans.

    Är du medlem här på sidan förresten, kanske kan skicka meddelanden här ist och fortsätta det här snacket så alla detaljer inte är med här ;).
    Jag förstår att det är jobbigt att inte veta, jag är också helt utmattad av att försöka läsa av och tolka varenda blick, rörelse och ord som hon gör/säger. Jag måste få veta, men riskerar mitt jobb. Det är ju inte kul att ha en nära arbetsrelation oavsett om vi blir tillsammans eller inte. Självklart blir det jobbigare att arbeta ihop om hon inte vill ha mig. Jag är heller inte redo att komma ut på jobbet, så jag måste på nåt sätt lita på att hon kan hålla tyst. Samtidigt kan det kännas lite konstigt att berätta för en "arbetskamrat" att jag är gay, vi är inte på kompisstadiet än. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra.

    Du kan maila mig på modigajag@gmail.com om du vill fortsätta diskussionen utan att bli outad på FL. 
Svar på tråden Attraktion på jobbet, vad göra?