Inlägg från: Anonym (Svårt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Svårt)

    Attraktion på jobbet, vad göra?

    Jag är bisexuell och jättelycklig med min kille. är absolut aldrig attraherad av andra killar. Det där med andra tjejer däremot är lite svårt. Jag har varit i ett långt förhållande med en tjej förr när jag var yngre och var i 20-årsåldern väldigt olycklig i relation till tjejer, jag fick en del uppmärksamhet från dom men var soäker på "hur jag skulle va" med dom efter som att jag inte var en "butch" men inte heller ville bli objektifierad som en "femme" och tyckte det var jättesvårt med alla som inte var "butch" (hetronormen...)
    Idag när jag är över 30 kommer jag på mig själv med att sända ut signaler till andra tjejer helt naturligt, samt att jag rätt ofta är attraherad av tjejer. Jag blev intalad av svinen jag träffade (tjejer alltså) förr att jag var "hetro" och trodde själv att jag oftare var attraherad av killar än tjejer. Det kanske jag var, men nu är det inte så.
    Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med det här. Jag vill aldrig nånsin lämna min relation med min kille, det är den bästa relationen jag haft och jag vill inte vara otrogen, inte med tjejer heller.
    Däremot vill jag inte hejda mig från att småflirta heller, aldrig med tjejer jag tror är homo utan med tjejer som jag vet lever i en hetrorelation. Jag märker ganska ofta att något händer "i luften" och att dom också känner av det och svarar på det på samma sätt som när straighta känner någon slags kemi på jobbet tex...

Svar på tråden Attraktion på jobbet, vad göra?