Inlägg från: kitkat |Visa alla inlägg
  • kitkat

    Varför går jag inte ner i vikt?

    Jag har också kämpat med vikten. Har militant disciplin. Men äter normal mat, har barn och vi äter tillsammans. Äter små portioner. Inget fusk. Går ner 300 gram i veckan bara.... Behöver går ner 3kg på ett par veckor.... Helt omöjligt. Däremot motionerar jag för lite. 30-40 minuter om dagen bara (promenad). Åt spaghetti och köttfärssås igår, 100 gram pasta och det är fullkorn. Enligt I form är en portion 150-175 gram. Det är sååå frustrerande att kampen är så hård.

  • kitkat
    Miss Piggy skrev 2013-01-22 13:14:12 följande:
    Sedan beror det också på VAD man äter. En kalori in ÄR INTE = en kalori ut !

    Så resonerar jag också, jag tror det är sundare att stoppa mig full med kalorier från grönsaker och fruk och rena produkter, än fikabröd och godis.... Det borde göra skillnad, skulle jag tro...
  • kitkat
    karet skrev 2013-01-22 23:07:59 följande:
    Sluta snacka om svältläge, det är en jäkla myt.

    Kan inte så mycket om vikt och hälsa, men när jag var med på viktklubb så sa de att jag inte skulle understiga 1300 kcal för kroppen skulle fungera som den ska. Jag fattade det som att vissa delar lägger av (ok kanske inte av men minskar kapacitet) vid för lågt kaloriintag. Är inte detta vad som menas med svältläge? Vad då, stämmer inte detta?
Svar på tråden Varför går jag inte ner i vikt?