• Joso

    EDA

    Jag ska nu föda fram vårt tredje barn. Jag har haft EDA varje förlossning och kommer definitivt ta det igen. Jag förstår inte heller hur man klarar sig utan.. Vill du försäkra dig och göra låt du kan för att hinna få EDA så tycker jag att du skriver ett förlossningsbrev där du berättar om din rädsla, och net vill göra det här utan EDA. din sambo som är med kan oxå vara tydlig med att fråga När och om Eda kan sättas, alltså hjälpa till att påminna barnmorskorna om vad du vill ha. När jag födde mitt andra barn hade jag skrivit ett brev, där jag tydligt skrev att när jag är öppen 5 cm vill jag ha EDA och lustgasen vill jag ha från det att jag kommer in tills dess att barnet är ute.. Det är det enda tipset jag kan ge dig.. Lycka till :)


    ?Sara 2003 & Noel 2007 & bebis 2013? blogg- www.hannsan.wordpress.com
  • Joso

    Med EDA så ska man veta om att förlossningen tar lite längre tid.. Min första var en igångsättning och när jag fick EDA så stannade värkarna av. Men allt som allt tog det ca 15 timmar att få fram henne. Däremot kände jag inga krystvärkar utan blev tillsagd när jag skulle krysta.. Mitt andra barn startade av sig själv. Och jag tycker själv inte EDAn stoppade upp mitt förlossningsarbete, det tog 6 timmar att föda fram min son. Jag hade nya problem med att känna krystvärkarna. Jag måste säja att jag nog är för Eda. När det gör så där vansinnigt ont, är EDAn en riktig räddare i nöden. Iaf för mig.


    ?Sara 2003 & Noel 2007 & bebis 2013? blogg- www.hannsan.wordpress.com
  • Joso

    På Huddinge och SÖS så fylls det oxå på av Bm. Via slangen från ryggen som oftast är tejpad upp på axeln eller liknande :)


    ?Sara 2003 & Noel 2007 & bebis 2013? blogg- www.hannsan.wordpress.com
Svar på tråden EDA