• Lilla du

    väntar smått i septembereller oktober i Umeå

    Det skulle vara kul och få kontakt med andra här i Umeå som ska få smått kring september och oktober.

  • Svar på tråden väntar smått i septembereller oktober i Umeå
  • Merryn

    Sandra har du oxå veronica?? Är jätte nöjd men dom gör ju inget innan man har varit på ultraljudet, känns som att det kanske ger lite mer efter v 20

  • Sandra11

    Ja det har jag! Tyckte hon verkar super. Vi fick en tid för ett samtal innan ultraljudet också!? Ja, hon sa till oss att det händer mer efter det. 

  • Sandra11

    Jag fick även veta att jag har cellförändringar precis innan jag blev gravid. Detta skulle dom kolla förra veckan men doktorn vart sjuk. Så nu ska jag dit på tisdag. Min sambo jobbar borta så han kan inte följa, känns lite trist =( Hoppas att dom gör ett VUL då, BM jag pratade med först sa det. Men jag vet inte?!

  • Lilla du

    Sandra11: Jag hade en annan barnmorska med första barnet som jag inte alls gillade, hon glömde bort våra tider och visste inte mitt namn . Så Jag bytte och fick Vincent vård, hon är ärlig och rakt på sak så Jag förstår att alla inte gillar henne. Den här gången har jag en som heter Jenny och hon är super. Nu börjar ultraljudet närma sig för oss. På valborg är de dags. dock är jag i v 20+4 då och jag är rädd att man inte kan se könet då. De vill vi ta reda på. Nu börjar man få lite mage med och det känns kul. Men känner inte någon rörelse än. men är ju bara i v17. hur är det för er?

  • sommarskatt

    Lilla du, vad hette barnmmorskan ni hade förrut? Jag ska på ett första möte med en BM på teg idag och hoppas inte att det är hon som är vimsig..

  • sommarskatt

    Aha, förstår din åsikt om henne, min barnmorska Lena var sjuk så jag fick Kristina jag också.. Hon hade väldigt udda åsikter som hon gillade att uttrycka. Om du vill ha kontakt med din barnmorska behöver du ringa mellan 10-11 då och vänta på att hon ringer upp? tycker detverkar krångligt om man undrar över någonting

  • Lilla du

    Ja det är lite dumt, men jag gjorde så att jag ringde till alla barnmoskor som var tillgängliga på teg om jag hade något man undrade över, de kan ju alla svara.

    Men de mesta man funderar på kan man ta reda på själv via nätet eller vänner och bekanta.

    Så lena blev din moska...hon har jag hört är bra

    Vad har ni tänkt göra för inköp till ert barn? Vagn. bäbiskydd mm..

  • sommarskatt

    Vi har faktiskt inte börjat planera någonting kring inköp än, känner att vi sparar allt det roliga till senare:) Men jag har en lista som vi kommer att gå efter, men trots allt är det väldigt svårt att utan erfarenhet veta vad som är nödvändigt och inte. Har ni börjat köpa in?

  • Sandra11

    Okej. Jag är bara i V 12 än så länge... Är fortfarande i den fantastiska illamående fasen. Magen är uppsvullen och allt är skit. Mådde ni dåligt i början? Och när vände det i såna fall? 

Svar på tråden väntar smått i septembereller oktober i Umeå