• Lilla du

    väntar smått i septembereller oktober i Umeå

    Det skulle vara kul och få kontakt med andra här i Umeå som ska få smått kring september och oktober.

  • Svar på tråden väntar smått i septembereller oktober i Umeå
  • Merryn

    Nää det är precis som en vanlig VC betalar inge mer å gratis nu med BM

    Jag tror jag har alla symtom man kan ha, yrsel, illamående, halsbränna, uppsvälld, ont i magen, mm, gått upp i vikt. Ingen bra början blir lite tokig av allt, går in i v 10 på sön

  • sommarskatt

    Jag började med att knappt ha några g-besvär alls, men nu sista två veckorna har det kommit smygande.. samma som du merryn: yrsel, illamående, uppsvälld, ont runt magen och väldigt uppsvälld, överallt känns det som:)

  • Lilla du

    det har blivit bättre senaste veckan men mår fortfarande illa främst på kvällen. Jag undrar när det ska bli bättre. Nu har vi fått tid för rul. Den 30/4. Det är länge kvar men den som väntar på något gott....vi ska även träffa en spec läkare i samband Me det och prata om förlossningen. Med det första blev det lite otroligt så nu blir samma de nån slags plan kring förlossningen. Har nån av er börjat få "hård" mage vilken vecka?

  • Merryn

    Har varit hård i magen ett par veckor nu, harlortar som kommer ut, hela tidrn hungrig, blir jag sen me maten så blir illamåendet ännu värre Vilken vecka är du i när du skall göra UL

  • Sandra11

    Hej.

    Väntar mitt första barn som enl kalendrar kommer 7 november. Kanske får vara med ändå?

    Har ert illamående gått över? Jag mår jätte illa på dagarna... har även väldigt svårt med toabesöken. Härlig början... 

  • sommarskatt

    Hej Sandra, ja det är klart! Mitt illamående har börjat gå över, har bara kvar kvällstid numeraa. Väldigt skönt! Även magen börjar rätta till sig, hade väldigaproblem där för några veckor sedan, fick riktigt ont av att inte gå på toa!
    Hur gamla är ni allihop? får man fråga sånt;)

  • Merryn

    Kul me fler här Mitt mående är olika dag för dag illamåendet är inte lika frekvent men kommer lite då å då, tröttheten är kvar lika me magen Jag blir 32 om några veckor bor lite utanflr uneå i ett hus, hur ser det ut för er??

  • Lilla du

    Det är bara kul om vi blir flera och är i olika veckor med.

    Jag har börjar få ordning på magen med hjälp av torkad frukt, havregrynsgröt med frukt i och lite mera motion än vad jag utövat tidigare "tidigare var det typ en promis i månaden"

    Jag har en barnmorska som heter Jenny på tegs mödravård,

    Mitt illamående är nästan helt borta, kan känna av när man inte ätit på ett bra tag, men annars har jag börjar må bättre. Därimot har jag en hel del smärtor i höft/bäcken och ländrygg. Jag hoppas på att det ska bli bättre nu när jag rör mig mera.

    Jag är i v 14 nu och är 28 år och fyller 29 i sep och bor några km från Umeå.

  • Merryn

    Äntligen är ultraljudet spikat, 10 maj, vilket blir när jag är i v 19, hade först fått i v 20 men lyckades boka om det, läääängtar

  • Sandra11

    Så bra =) Jag är 23 och bor också några kilometer utanför stan. 

    Jag mår fortfarande illa, denna vecka har varit hemsk. Vi är för få på jobbet så jag kan inte gå hem heller =( Men det borde lugna sig om någon vecka tycker jag.

    Lilla Du: Tycker du att Teg är bra?  Jag har hört negativt om dom och spec Wincent Wård. Själv går jag också till Norrlandskliniken. Jag är super nöjd! Har bara pratat med henne 2 gånger än så läge. 

Svar på tråden väntar smått i septembereller oktober i Umeå