• Lilla du

    väntar smått i septembereller oktober i Umeå

    Det skulle vara kul och få kontakt med andra här i Umeå som ska få smått kring september och oktober.

  • Svar på tråden väntar smått i septembereller oktober i Umeå
  • annica14

    Hur går det för alla?
    Själv så har jag bf på tisdag nästa vecka. dock rejäla förvärkar och tryck neråt,så jag hoppas det är på g nu. 

  • Sandra11

    Spännande Annica! Har du haft det länge? 

    Fick godkänd graviditetspenning så jag är hemma på det nu. Mer foglossning och känner mig allmänt tyngre... Var på yoga idag, väldigt bra tyckte jag!  

  • Lilla du

    Hej tjejer Vad spännande Annica14, är allt packat och klart nu? Vad besvärligt med trycket och förvärkarna, men det tyder ju på att det kanske är på g. Har slemproppen gått för er? Jag har min bf om två veckor så vi får se när det lilla livet vill komma. Jag har också mycket sammandragningar, molvärk i underlivet och allmänt tryck nedåt hela tiden. Min slempropp har inte gått, men jag har hört att den inte alltid går innan förlossningen kommit igång. Nu är då väskan packad och de mesta här hemma är fixat inför bebis ankomst. Vagnen bäddad, kläderna tvättade och de mesta inköpt. Ska bara köpa lite energibars till oss båda och laga nå matlådor till gubben min. Sandra11: Vad skönt att du äntligen fått ledigt. Man måste få varva ned och ta in att man ska föda barn. Sedan vila upp sig ifall man har ont. När var du beräknad?

  • Sandra11

    Lite avis att ni har BF snart!! Jag är beräknad 11/11 så jag smög mig in i denna tråd iaf :P Jag antar att det är försent med nån fika på stan för er? 

    Nä, det stämmer nog. Slemproppen alltså. Energibars har jag aldrig tänkt på, det var ju smart! Egen kudde hörde jag från en kompis. Hon kunde inte sova med skitkuddarna på BB :P  

  • annica14

    Trycket igår, och som jag egentligen haft flera dagar,ledde till att värkar började inatt vid 3. yes tänkte jag. de var inte så starka, men jag klockade. ca 10 min emellan. när det var kring 7 min emellan,efter 1,5 från första värken, ringde jag bebisen pappa. han klockade 6 min imellan, och sen till bådas förvåning, avtog det. så nu sitter jag hemma, snuvad på konfekten. var väl förmodligen bara kraftiga förvärkar. suck. Beräknad till tisdag, så det är ju ändå nära
    Vet inte om det funkar, men testade att cyckla till affären, med grym ryggvärk och stenhård mage, handlade cola(koffein) och stark mat för att locka ut han. ha ha. har även testat att dammsuga, så är han redo,så hoppas jag att det ska dra igång ordentligt nu

    Sandra11: välkommen. Härligt att du fick beviljad graviditetspeng.

    Lilla du: slemproppen har ej gått, vilket den gjorde med mina 2 äldsta barn. Väskan packad och klar sen några veckor tillbaka, ha ha. men blivit att packa om några gånger.
     

  • Lilla du

    Hejsan tjejer Sandra11: Du får väldigt gärna vara med här endå. Det är kul att surra med alla som vill vara med här. Det är verkligen ingen bra fart här på forumet. De är ju typ vi tre som skriver. Men jag är med i forum på Facebook där det är mera fart. Norrlandsmammor och gravid2013. Är nån av er med i den? Men Annica14, vilken otur att det stannade upp, men jag är rätt säker att de kommer igång snart igen, kanske i natt. Jag håller tummarna att du ska få bli mamma närmaste dygnet. Själv ligger jag i soffan och vilar, har haft kraftigare sammandragningar och smärta i underlivet, så jag samlar kraft ifallatt de skulle komma igång tidigare.

  • Wihla

    Hallå?! 
    Jag är ny här, och har BF på tisdag! :) Nån som är kvar här eller har alla dragit till forum på FB?
    Är 33 år, ska få första barnet och bor 1,5 mil utanför Umeå. Skrattande

     

  • Lilla du

    hej Jag försöker kolla detta forum varje dag i Mån av tid. Jag är en tjej på 29 år som väntar mitt andra barn på torsdag som kommer. Bor ca 5 km utanför centrala Umeå. Just nu så är jag hemma och väntar på att vår lilla ska komma. Fixar och stökar mest och försöker ta det lugnt imellanåt.

  • Sandra11

    Hej! Jodå är kvar :) Men jag fuskar ju och ska ha i november. Är själv hemma på graviditetspenning. Avis på er som det snart är dags för. Känner ni några förvärkar? Nervös inför förlossning?

  • Wihla

    Hejhej! Ja, jag är också hemma och pysslar på dagarna. Har gått på GP sedan 12/8, vilket har varit grymt skönt eftersom jag har ett rätt tungt jobb. Annars har jag varit lyckosam med min graviditet, har mått toppen förutom trötthet i början och nu svullna fötter i slutet. Tror att jag har lite förvärkar på kvällarna, men nu längtar jag bara tills det drar igång på riktigt och man får uppleva känslan av att få ett litet mirakel!! :D Det vore kul om vi är några stycken att kunna ses i vinter och hitta på nåt el bara surra! :)

Svar på tråden väntar smått i septembereller oktober i Umeå