Inlägg från: Minis13 |Visa alla inlägg
  • Minis13

    BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?

    Hejsan! Låter spännande! Ja, det vore lite kul att följas åt och se åt vilket håll det går. Själv har jag BIM 21/3 och ÄL under denna veckan (tror jag, min senaste mens varade bara i ca 1,5 dag men föregicks av massa spottings och andra konstiga symptom, så jag gissar mig fram lite...) Jag tycker det är svårt att veta vad som är vad i den här symptomdjungeln, mår jag illa och har ömma bröst för att jag har ÄL, PMS eller kan det vara grav.symptomObestämd? Hoppas dina symptom kommer av en liten i magen Glad.

  • Minis13

    Nej, för tillfället har jag lagt ner det, kände mig bara stressad och pressad. Men nu när allt är så konstigt kanske jag får köra med det igen, det är ju ett bra sätt att få koll.

  • Minis13

    Tittar in här igen! Känns skönt att det är fler i min ålder som har funderingar om symptom och plus eller minus. Själv är jag idag på ÄL + 4 och har börjat få svaga spottings, men har haft värsta yrselattackerna idag, ömma bröst och är lite mer gråtmild än vanligt. Men...inte för att vara allt för negativ, allt detta kan ju bero på PMS också. Nu har vi försökt ett år på egen hand, utan resultat 😒. Har inte blivit så väl bemött på landstingets gyn. Läkaren där tyckte att är man så här gammal och inte lyckas på egen hand, ja då var det liksom kört. Funderar på att vända mig till nån privat, åtminstone för fertilitetskoll, för att se om det överhuvudtaget kan funka så att säga.

  • Minis13

    Tigrinna: ja, den läkaren vill jag inte träffa igen . Jag blir 41 i april, bor lite längre upp i landet. Men med ett par större städer inom räckhåll så nåt bra ska vi väl kunna hitta! Blingbling: Jag försöker att inte låta det här stiga mig helt åt hjärnan, samtidigt som jag har det i tanken hela tiden. Ibland tänker jag att det kanske inte är meningen att vi ska få några gemensamma barn ( jag har två barn sedan ett tidigare förhållande, men min sambo har inga) men i nästa sekund tänker jag att vi måste försöka på alla sätt vi kan. Jag är lite av en grunnare som funderar och funderar, kanske det är felet?😊 Nu när vi bestämt oss för "att ta steget och be om hjälp" känner jag mig redan lugnare och förhoppningsvis kan det ha en positiv inverkan. Håller tummarna för att din vistelse i Limbo-land resulterar i ett plus!!😀 Kossan: Välkommen i tråden! 😀

  • Minis13

    Jätte-grattis TigrinnaGlad!! Själv väntar jag Tant Röd (helst inte...) på onsdag. Har de sista två månaderna haft spottings hela perioden mellan ÄL och BIM, men denna gång hade jag bara lite spottings en vecka efter ÄL, nu inga. Superömma bröst, vilket jag också haft mellan ÄL och BIM sista gångerna, den här månaden började det dock när spottingsen började avta. Troligen bara massa PMS... synd att inte kroppen kan bete sig likadant varje månad så man vet ,men, men får troligen svar på funderingarna på onsdag! Så då får vi väl fortsätta Blinbling och Kossan och satsa på en riktig julklapp!!

  • Minis13

    Sällar mig till "julklappsgänget" , Tant Röd är punktlig som vanligt...😔. Börjar bara kännas så hopplöst nu, över ett år har vi försökt och inget resultat😢. Men, det är väl bara "att bryta ihop och komma igen"! Skönt att kunna klaga av sig lite, lovar att vara mer positiv i nästa inlägg😉.

  • Minis13

    Gjorde det ett tag, men slutade för det blev så "kontrollerat" i sänghalmenFlört, "nu måste vi för idag är det två streck". Tyckte också att jag hade fått lite koll på när ÄL var och lärt mig hur det kändes, men man kanske skulle testa igen barta för att se att det fortfarande är så. Har föresten bokat tid (hos en privat efter att blivit otrevligt bemött på gyn) för utredning, det värsta var att de hade inga tider förrän slutet på april..men det är ju alltid ett steg på väg.

  • Minis13

    Välkommen queenleia!

    Åh, vad tråkigt TigrinnaRynkar på näsan!! Skönt ändå att du kan se framåt! Själv tar jag en dag i taget och försöker att inte fokusera allt för mycket på ÄL, sekret, spottings och BIM, går väl halvbra Obestämd det liksom finns i bakhuvudet hela tiden. I påskhelgen åkte sambon och jag iväg på slottsvistelse, helt underbart! Skönt att ladda batterierna och bara få "vara". Har testat med ÄL-stickor den här månaden...total förvirring... Testade från dag 7 - dag 14, dag 8 var strecket starkast, men inte lika starkt som kontrollstrecket. efter dag 8 var strecket lite svagare och hade samma styrka fram till dag 14. Dag 15 började jag få bruna spottings så då slutade jag testa med stickorna. Dag 16 och idag, 17, har jag som mensvärk och små bruna spottings, vid några tillfällen har det även varit rött på pappret efter toabesök. Såå, nu väntar jag bara på BIM, 14 eller 15/4 så att jag sen kan börja på ny kula. Under tiden försöker jag att njuta av livet och min underbara sambo och mina två barn!Solig

  • Minis13

    Kossan- vad trist, men bara att ta nya tag! Jag tror jag också får satsa på 2014... Vi ska ju på första besök i fertilitetsutred. den 29:e, så jag räknar inte med att vara gravid den här månaden eller. Säger som du Blingbling, känner mig inte det minsta gravid, och eftersom spottings, ömma bröst och trötthet verkar vara mina nya PMS-symptom så är det nog samma den här gången😛 Vi satsar på 2014!!

  • Minis13

    Är på BIM idag enligt FL ägglossningskalender, men ingen mens i sikte än, bara lite gula och bruna flytningar. Tror dock inte att jag hade nån ägglossning då jag fick två streck på testen, hela perioden jag testade (dag 6-14 efter mensens sista dag), starkast på dag 8 , men inte riktigt lika starkt som kontrollstrecket  . Om jag nu hade ägglossning dag 8 borde jag haft mens i torsdags, idag är BIM förutsatt att ÄL var på dag 13(som de beräknar på FL) och luetalfasen är 14 dagar... var den 16 dagar så är det på onsdag. Har ända sen dag 14 haft brunröda spottings av och till, känner inga som helst grav.symptom. Men nu siktar jag på vår tid för utredning den 29:e sen får vi se vad som händer.

  • Minis13

    Känner med dig queenleiaRynkar på näsan, det är såå jobbigt när den där mensen kommer, även om man näranpå vet det och tror att man är förberedd. Håller tummarna för dig i nästa månadGlad!

    Här var det starka streck på ÄL testen både igår morse och idag, så det är väl bara att köra påTungan ute! På måndag ska vi på fertiliteskontroll, spännande att se vad de har att säga...antingen kommer det att bli skönt att veta vad det än är eller så kommer det kännas skitjobbigt om vi får negativa besked...jag vet faktiskt inte alls hur jag kommer att reagera?? Passar på att njuta i helgen med ett par glas vin, kan ju omöjligt göra nåt nu, såhär mitt i ÄL-tider! 

  • Minis13

    T: Besöket gick bra, samtal, gyn.undersökning och blodprover. Vid gyn.undersökningen såg läkaren en äggblåsa på över 20 mm och var därför ganska övertygad att jag skulle ha ägglossning när som helst! Jag som trodde jag haft det 3 dagar tidigare...så bra var de testerna
    Nu väntar jag på provsvar på amh-värden och prover på sköldkörteln, mannen har sin provtagning kvar...den kunde de inte göra på kliniken utan det ska lämnas på länssjukhuset. Känner märkligt lugn efter besöket, liksom tillfreds med att det blir som det blir...men det ändrar sig säkert ju närmare BIM jag kommer  

  • Minis13

    Ligger lite efter med BIM den 6/6...
    Hade jag inte haft mens i helgen hade jag nog dock trott att jag var gravid nu...trött så jag skulle kunna stå och sova, allmänn uschlighets känsla i kroppen, ont i huvudet och lite mer lättirriterad än vanligt. Men..det är väl nån våråkomma jag åkt på, dottern var förkyld och sonen låg i scharlakansfeber förra veckan så det finns ju att välja på .

  • Minis13

    Nja, inte är turen på min sida precis... De ringde häromdagen från gyn. jag var hos och sa att mitt prov hade "förolyckats" på labbet, så nu måste jag ta nya prover. Hoppas jag kan ta dem på min VC här i byn, så jag slipper åka så långt..allt tar bara sån tid och jag vill veta NU!! Det är ju inte precis så att den biologiska klockan stannar bara för att labbet schabblar Rynkar på näsan.
     Jag har varit trött och seg ända sen förra ÄL, men hade ju en kort mensblödning något före utsatt datum så vad
    den tröttheten beror på vet jag inte riktigt, kanske vårtrötthet Cool.
    Just nu borde jag befinna mig runt ÄL så nu är det väl bara att vänta och se igen!
    Håller tummarna för oss tjejer!! 

  • Minis13

    Tigrinna(och ni andra😀) jo då, mycket tillmötesgående på VC! De har drop in,så är var bara att komma dit. Nu väntrar vi bara på tid för sambons provtagning, den går däremot inte att göra "här hemma", men,men, en sak i taget. Skönt att känna att vi kan peppa varandra här i tråden och skriva om hopp o förtvivlan, för det är ju däremellan man pendlar... Sen smyger ju själva livet in ibland också och gör sig påmint som tur är😀. Försöker, när det känns som tyngst, att fokusera på allt bra jag redan har i livet och tänka på en graviditet som en bonus, men det är inte alltid så lätt.

  • Minis13

    SoMa72, kul med fler i tråden!
    Har inte varit här på ett tag...att jobba inom skolvärlden såhär års ger inte utrymme för mycket annat än jobb... Flört.

    Väntar på provsvar på mina och sambons prover (hoppas de inte tappat bort dem igen...) . Räknar inte med nåt plus den här månaden då ÄL inföll precis under de tre dagar då vi var tvungna att "avhålla oss från sex" för att sambon skulle kunna lämna godkänt prov, så BIM 1/7, sen blir det nya tag, semester och allt är det ju då också! Solig

Svar på tråden BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?