Inlägg från: Blingbling |Visa alla inlägg
  • Blingbling

    BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?

    Japp kossann, känner igen det där! För en knapp månad sedan när jag tagit min första kur med Pergo så gick jag också och väntade i "Limbo-land" på mensen som inte ville komma... Läste på nätet och upptäckte att ÄL kunde bli försenad av Pergo och således skulle även BIM bli sen. Så för min del hade ÄL blivit 5 dagar sen (vilket var SÅ dumt då jag missade den.... ) och därför kom heller inte mensen förrän 5 dagar sent. MEN det behöver ju inte vara fallet för dig! Själv känner jag inte alls av några gravidbaciller här inte (brukar känna i varje fall n-å-g-o-t när jag varit gravid) och i dag är det BIM -5....men här är inget hopp släckt ännu, även om det just för stunden känns som det blir nya tag nästa cykel med både Pergo, Munkpeppar och mängder av mys (varken för tidigt eller för sent för att pricka ÄL)!!

  • Blingbling
    Hoppas03 skrev 2013-06-27 18:17:29 följande:
    Hej! Här vill jag gärna vara med! Så inspirerande att läsa att det är fler som försöker bli gravida vid 40+. Vissa av er känner jag redan från andra trådar. Hittade tråden av då jag googlade på tidiga graviditetstecken. Jätte roligt att läsa att du är gravid Tigrinna och att det går bra. Själv är jag snart 44 år och försöker få ett syskon till min lilla prins som är 15 månader. Han kom till på 5:e spontangraviditeten  en månad innan jag skulle fylla 42. Hade 4 missfall innan. Innan sonen blev till prövade vi även med 2 IVFer som inte blev något, Fick dock embryon  till frysen. Har efter jul genomfört 2 FET. Den ena resulterade i ett+ men det blev missfall i februari- Här även testat pergotime några kurer men än så länge inget +. Denna månad kör jag utan Pergo då läkarna rekommenderat det eftersom jag har egen ägglossning. Utslag för några dagar sedan och BiM i mitten av juli. Vill så gärna bli gravid igen! Lycka till alla som kämpar! Hoppas att det blir många + framöver.

    Kul att du också hittat hit Hoppas03!
  • Blingbling
    Hoppas03 skrev 2013-06-30 05:29:37 följande:
    Tack! Bingbing!   Reser bort en tag nu. Vi hörs senare. Lycka till Kossan och alla ni andra. Hoppas att det blivit många plus när jag är tillbaka.

    Trevlig resa!
  • Blingbling

    Ok kossann, det var väl tur i oturen att inte mensen blev 5 dgr sen som för mig...trodde jag skulle bli knäpp av att bara gå och vänta i Limbo-Land... Men nu håller jag tummarna för ett juli-plus för dig!

  • Blingbling

    Ta det lugnt nu Tigrinna (det är väl inte för inte som du har ett så starkt användarnamn ), det behöver inte betyda något att du fått en blödning. Många har det när de är gravida och det kan vara helt normalt, men jag veeeeeet precis hur du känner dig - ingen rolig sits att inte veta...man vill helst inte gå in på toa överhuvudtaget...samtidigt som man hela tiden vill kolla om det lugnat sig eller ej med blödningen. Om man kan få missfall av stress? Har läst på nätet om detta och där sägs det att stress inte kan påverka, men det beror kanske på hur mycket och hur lång tid stressen pågått... Det bästa för hela kroppen är väl om man inte behöver stressa...men hur ska man kunna undvika det i dagens tempo...? Du, jag tycker du ska KRÄVA att få komma in på kontroll (kanske någon gyn-akut om inte annat ställe finns att tillgå) för att få se att allt är ok eller ej. De brukar ge med sig om man tjatar och det är ju inte bra om du går och oroar dig nu (och blir ännu mer stressad) för att du inte vet vad som händer....så kolla upp hur allt står till är mitt råd...bättre att veta än att inte veta. Ha det som argument att du blir galet stressad över situationen och att du bara MÅSTE få en undersökning. STYRKEKRAM till dig!!!

  • Blingbling

    Tack för uppdateringen Tigrinna, gott att höra att det i varje fall inte blivit värre - nu håller vi tummarna för en positiv fortsättning!

  • Blingbling

    Då kan jag meddela att jag satsar på en ny BIM preliminärt den 30 juli, tant röd dök upp i morse - vilket var ganska väntat. Det som däremot förvånar mig lite är att det inte var någon ÄL denna cykel, men har mn ingen ÄL så finns det ju ingen chans att bli gravid heller... Då blir det både Pergotime, Munkpeppar och en massa mys under exakt rätt dagar denna cykel - här ska INGET gå fel och nu är det "allvar"!!!

  • Blingbling
    SoMa72 skrev 2013-07-03 22:14:02 följande:
    Blingbling, då satsar vi på BIM i jul/aug, verkar ju inte heller ha nån ÄL den här cykeln.

    Japp, det blir juli/aug som är plusstid för oss!
  • Blingbling

    queenleia: Jag kan bara svara för mig själv och jag märker det på att jag får en mycket mer sparsam mens som håller i sig under fler dagar och några menssmärtor kan man heller inte tala om...detta sker när jag inte haft ÄL. Har jag däremot haft ÄL så blir mensen mycket rikligare och den pågår under färre dagar, dessutom känner jag av menssmärtorna. Har läst lite på nätet om detta och det är ganska vanliga tecken på ifall man haft ÄL eller inte, men det stämmer kanske inte på alla.

Svar på tråden BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?