Inlägg från: Blingbling |Visa alla inlägg
  • Blingbling

    BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?

    pelagonia skrev 2013-06-19 21:54:59 följande:
    Jag är med :) Har BIM om en vecka..spännande.
    Viktor 070103 & Theodor 090331

    Gott! Då blir vi snart ett stort gäng på stranden om ett år!
  • Blingbling

    Tigrinna, SÅÅÅÅ härligt att läsa! Då är du ett stort steg framåt och det är ju superbra! Mindre kul är att tydligen måste slåss för mycket inom vården... Själv kommer jag också vilja/kräva att få ett mkp och för mig finns liksom inga alternativ. Men vad är det som gör att vården inte låter en få det om man vill? Fick du någon förklaring, eller var de bara allmänt motsträviga?

  • Blingbling

    Nä KUB kan vården glömma för min del då det blir aktuellt...finns också fler saker som vården kan glömma när det gäller mig...stackars folk som får målmedvetna mig som patient när jag vet exakt hur/vad/på vilket sätt jag vill ha allt Kul att du hittade hit SoMa!

  • Blingbling
    kossann och pelagonia .- ge inte upp än! Ingen av er är ju framme vid BIM ännu och ingen graviditet är den andra lik! Jag var gravid utan att känna något alls och plussade inte förrän på BIM +7 (!!)....så "håll era hästar" och "sitt still i båten" tills BIM dyker upp....då får vi se vilket resultatet blir! queenleia -  tråkigt att det inte "gick vägen" den här gången, men bra att du satsar mot nya mål och nytt BIM!

    Minis13 - synd att ni måste avhålla er, men om ÄL var den första av dessa dagar och ni hann med mys just innan så finns det ju ändå en chans, eller hur?

    Tigrinna - hur går det med dig? Håller "liten" sig fast fortfarande....?    

    Själv är jag på BIM -9 idag (ÄL +5) och TOKLETAR och analyserar allt som kan tänkas vara symptom....som om det skulle hjälpa...?! Nej, jag får nog lyda mitt eget råd och lugna ner mig lite här tills BIM dyker upp...men att lyda sitt eget råd är inte lika enkelt som att ge bort det   
  • Blingbling
    SoMa72 skrev 2013-06-26 10:24:12 följande:
    Blingbling, man får visst tokleta och analysera, nåt kul måste man väl få ha?!   Själv hoppas jag få äl när du har BIM, måtte kroppen ha återhämtat sig tills dess...  
    ♥ ♥ ♥ Alice 18 mar 2012 ♥ ♥ ♥

    Hahaha, jaa...n-å-g-o-t kul vill man faktiskt ha i den här bebbe-karusellen!
  • Blingbling
    SoMa72 skrev 2013-06-26 14:35:03 följande:
    Woop, woop! Nu har du LOVAT det
    ♥ ♥ ♥ Alice 18 mar 2012 ♥ ♥ ♥

    Hehe....JAAAA det är lovat - helt klart!
  • Blingbling

    Hehe, tack Tigrinna för dina fina ord Är en sådan person till naturen som själv ALDRIG ens tänker tanken på att ge upp något som jag så gärna vill ha...ok, man kan kalla det att vara envis, men själv tycker jag det känns mer rättvist att kalla det målfokusering och målmedvetenhet. Det kommer ju så klart många hinder som dyker upp längs vägen till de saker man vill göra och ha i livet när man är så fokuserad som jag kan vara/är...men ju fler sådana här hinder man stångar sig blodig igenom och hur ont det ibland gör (för så är det ju oftast det känns), så är det ändå den här glädjekänslan och upprymdheten över att verkligen ha lyckats med sin plan som gör att man orkar jobba vidare med nya projekt! Det här gäller i allt jag gör och jag blir så himla glad över er tjejer här i tråden som också verkar vara en hel del som mig - ni ger heller inte upp (eller rättare sagt så kommer det att dröja ett bra tag innan jag tillåter er att ge upp... ) och det ger mig en hel massa energi tillbaka! Bara en sådan sak som du berättade nu Tigrinna, att du till slut lyckats tjata dig fram till att få ett mkp - GRATTIS till det och jag blir så glad för att du lyckats få det du önskade! Samtidigt så ger ditt lyckofulla kämpande mig en hel massa energi som jag sparar till den dagen det är min tur att gå samma "krigsrond" mot vården som du nu gjort...då kommer jag att tänka på dig och att du lyckades och det ger också mig kraft i "kriget" och att till slut också få ett sådant prov Ser fram emot kommande uppdatering när du varit hos BM...även om hon kanske inte (som ingen i svenska sjukvården) tror på något samband mellan problematiskt immunförsvar och graviditet... Du skrev förresten att du har varit febrig, hur länge har du varit det? Eller var det bara tidigare idag och har gått över nu?

  • Blingbling

    Fler än jag som har jobbigt med rättstavningsprogram ser jag... kossann, du är ju inte på BIM än...tänk på mig som tidigare när jag var gravid i början av året, då plussade jag inte förrän BIM +5 och BIM +7 - innan dess var det bara tokblanka test som skrek "MINUS"! Än finns hopp!

Svar på tråden BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?