Inlägg från: kossann |Visa alla inlägg
  • kossann

    BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?

    Så där ja, då har jag hämtat ut en kur pergo igen. Men man ska ju ta första på 5e dagen... Jag fick ju inte mensen förrän i måndags kväll. Ska jag ändå räkna det som dag 1?

  • kossann

    Jag tänkte oxå på henne häromdagen när jag fick se våra BF stå uppe i trådstarten :'( Kan inte låta bli att tänka ibland att jag skulle varit höggravid nu... Det skilde ju bara 2 dar på BF på mej och min dotter. Ibland gör det lite ont i hjärtat när hon skickar en bild på magen...

  • kossann

    Jag vet inte vad man ska skriva... skickar styrkekramar till dej i alla fall! Håll hoppet uppe tills annat är bekräftat, även om jag förstår att det är svårt!

  • kossann

    Åh, che! Snart är det er tur att ha ert lilla liv i famnen för första gången! Är så glad för er skull!

  • kossann

    Skönt hoppas! Själv hade jag äl nu i mitten på veckan, så jag räknar med att bim har flyttats nån dag framåt. Så mellan 31/3-2/4 skulle jag tro att det blir.

  • kossann

    Hörrni, mina vänner i tråden.
    Är det någon här som kan förklara hur man tempar och hur tempen ska ligga?

    Kopierar mitt inlägg från en annan tråd:
    Jag började tempa denna månaden, och jag har legat på 36,2 alla dagar utom en dag då jag hade 36,5, men sen gick den ner till 36,2 dagen efter igen. 
    (Vid två tillfällen har jag missat att tempa innan jag gick upp 1a ggn kom jag på det och hann bara kissa innan tempade, då låg den på 36,3, 2a ggn var jag nog uppe i minst en halvtimme, och då låg den på 36,5.)

    Då får jag ett svar: Ja efter äl ska tempen ligga kvar över 36,5 fram till mensen kommer. Går den under det igen och stannar kvar under det så har inte äl varit.

    Men när jag läser på ett annat ställe så säger nån att tempen ska gå ner igen, och går upp vid mens om man är gravid...

    Blir tokig på att leta, och hitta olika svar :/

Svar på tråden BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?