Inlägg från: kossann |Visa alla inlägg
  • kossann

    BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?

    Blingbling skrev 2013-07-28 00:28:46 följande:
    Hur går det kossann? Var det verkligen tanten som dök upp?
    Alltså... det är helskumt, sen i torsdags har det kommit typ 2 droppar/dag i trosskyddet, men ingen mens!

    Jag tänker ta ett test imorgon om inte det kommit igång.
    Jag har ju ätit pergotime, och vet att det kan dra ut på tiden något när man gör det.

    Jag återkommer imorgon :) Hoppet lever fortfarande lite, lite, litegranna! 
  • kossann

    Tack Solig
    Jag hade ju nästan gett upp hoppet, och sa till sambon, att nu tar vi bara semester och njuter av sommaren! 
    Det är hans första barn, så nu han går här och tittar på gravtestet hela tiden. 

    Jag har inga gravsymptom alls! Eftersom det har kommit typ 2 droppar blod varje dag sen i torsdags, och jag har haft lite mensvärk (som jag nu läst om kan vara livmodern som växer), så hade jag ställt in mej på att det inte bidde  något denna månaden heller.

    Nu ska jag försöka att inte oroa mej för att det kommer att stanna kvar där inne...
    Mååååååååånga tankar just nu!

  • kossann

    Jisses... Nu börjar dag tre... Vi är ett gäng som sammanstrålar i Stockholm en gång om året. Detta året är vi 8 personer (varav jag är den enda tjejen just nu, i em sammanstrålar en till) som har trängt in oss i en 2a. Vi brukar stanna i 3-7 dagar och hittar på allt möjligt. Dagarna brukar börja med en cider/öl till frukost, sen rullar det på :) I år så är det ju nyktert för mej. Vilket inte är det lättaste, då vi inte vill berätta att jag är gravid än. Jag köpte 4 flaskor alkoholfritt vin innan vi åkte och så hade jag en tom plast-vinflaska som jag häller över det i. Så där klarar jag mej bra. Värre är det när vi stannar till på en pub. Nu dricker jag inte öl, så det funkar rätt bra med att säga att jag tar ett glas vatten för det är så varmt. Vi gör mycket utomhus aktiviteter, så då funkar det med tomma red bull PET-flaskor, som grabbarna tror att jag fyllt över vin i, och så är det vatten.... Bra med de flaskorna eftersom de inte är genomskinliga. Idag kan det bli lite värre känner jag när den andra tjejen kommer. Jag får hälla det alkoholfria vinet i red bullflaskorna när vi är ute på dagens aktiviteter, ifall hon vill smaka på mitt vin... Som min sambo sa igår, klarar du detta utan att de andra kommer på att du inte dricker något så är du fantastisk :) Hoppas att ni har det lika härligt som jag har det på min semester!

  • kossann
    Blingbling skrev 2013-08-09 13:10:10 följande:
    kossann: Hur gick det med ditt vinsmusslande, blev du avslöjad?
    Nä, jag klarade mej Skrattande. Imorgon är det kräftskiva, så då blir det en ny pärs! Fast jag dricker aldrig snaps så det ska nog gå bra då med mitt alkoholfria vin hoppas jag!

    Det vita alkholfria tyckte jag var helt ok, men rosévinet... irk! 
  • kossann

    Hm... Dottern ringde idag... Hon är gravid och väntar förmodligen barn i april, precis som jag... Hon fick barn i mars i år så där duggar de små liven tätt... Har inte tänkt så där jättemycket på att jag är mormor, och ska bli mamma igen eftersom det kändes så naturlig för mej och min sambo då han inte har barn tidigare. Men efter dottern ringde så känner jag mej lite nere... ÄR jag för gammal? Jag sa inget till henne om att jag är gravid, då jag vill vänta till i alla fall vecka 12 och berätta för mina tre barn. Nu behöver jag lite pepp, tjejer.... :/

Svar på tråden BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?