Inlägg från: Blingbling |Visa alla inlägg
  • Blingbling

    BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?

    Ja, kossann....hur går det? Själv hade jag BIM i måndags....men ingen tant röd ännu. Säkerligen bara lite försening, känner mig noll gravid utan några symptom överhuvudtaget. Återkommer med uppdatering om vad som händer, om det händer något.

  • Blingbling

    Det går inget bra för oss här i tråden nu...not! När man talar om de berömda trollen (vilka de nu är...) så dök tanten upp idag under e.m. Så gravid var jag inte denna månad, men det var jag ju nästan säker på ändå. Nu kommer jag att köra Pergotime den här cykeln och lite andra tillskott och vitaminer, så får vi se hur det går. Men jag är nästan säker på att mina MF uppkommer för att mitt immunförsvar går "bananas" och blir aggressivt mot graviditeten och gör allt för att få bort "inkräktaren" i min kropp. Känner på mig att det kan vara så för att ett av mina gravidsymptom är att jag alltid får en märklig influensa några dagar efter ÄL när jag varit gravid och sedan när flunsan är över efter ett par dagar så håller sig en blandning mellan feber och bakfylla kvar därefter. Detta är tydligen tecken på att immunförsvaret jobbar på högvarv, när det istället är meningen att immunförsvaret ska tagga ner automatiskt då befruktning sker. Nåja, nog om detta. Vi satsar på bebis 2014 här inne istället och jag ser fram emot nästa BIM som för mig blir 6/5

  • Blingbling
    kossann skrev 2013-04-09 23:00:47 följande:
    Då har vi samma BIM nästa gång blingbling! Imorgon är det jag som startar upp clearblues ägglossningsmonitor, och hoppas på att få hjälpa av den att pricka in rätt dagar!

    Coolt med samma BIM - det måste betyda tur! Bra att du har något nytt att testa, det eldar ju på energin i den här bebisvekrstads-karusellen
  • Blingbling
    kossann skrev 2013-04-09 23:00:47 följande:
    Då har vi samma BIM nästa gång blingbling! Imorgon är det jag som startar upp clearblues ägglossningsmonitor, och hoppas på att få hjälpa av den att pricka in rätt dagar!

    Hur har det gått för dig Kossann? Till mig kom tanten på besök lagom till BIM...så jag tar nya tag om en månad.
  • Blingbling

    Ja, 2014 får det bli och det är helt ok för mig...jag gillar jämna årtal mycket bättre än ojämna, kanske låter knasigt men det är så som jag tänker och tycker

  • Blingbling
    Tigrinna skrev 2013-04-15 21:49:56 följande:
    Minis- vad skönt att du har tid för utredning, bara två veckor kvar!  Undrar om någon här känner till om LH-stickor ger utslag (svagt) hela tiden? Eller är det helt blankt om man inte har någon LH alls i urinen? Jag har börjat testa igen men det har bara varit svaga streck nu några dagar och efter missfallet vet jag inte riktigt hur jag ska räkna. Har också köpt B-komplex med Inositol nu. Undrar om man ska ta dem endast mens till äl eller hela tiden tills man blir gravid?  

    Nu är jag inte 110% säker här, men Inositol ska man ju ta för att boosta äggen och då brukar det ju vara så att det som man tar för att boosta dem kör man från första mensdag till ÄL. Fast som sagt var...är inte helt säker...
  • Blingbling
    Tigrinna skrev 2013-04-16 18:25:03 följande:
    Vet ni något mer som ökar fertiliteten och äggkvaliten? Det kan väl knappast skada att prova

    Ja, jag kör Munkpeppar och Rosenrot för att boosta äggen varje cykel mellan mens och ÄL. Funkar fint för mig, speciellt efter att jag i höstas fick höra av sjukvården att jag behövde ta hormoner för att alls kunna bli gravid...efter de där tillskotten blev jag ändå gravid 2 ggr på två månader! Det enda som kan hända är att man tunnar ut livmoderslemhinnan, men för att få den att växa sig tjockare så petar jag i mig EPA-glandin som stärker den.
  • Blingbling

    Tigrinna: De där båda preparaten "kickar igång" lite slöa äggledare och ser till så att äggen blir bättre. Sedan har Munkpeppar också den förmågan att stabilisera en cykel som är oregelbunden, höja AMH och sänka FSH värdena. Nu har jag haft en cykel om en klocka, men när jag körde MP så försenades ÄL och BIM med ett par dagar...inte mig emot då äggen fick ytterligare ett par dagar på sig att mogna . Ja, just det här med att även om man får utslag på ÄL-stickorna så betyder det inte att ägg släpper (vilket jag tidigare trott)...detta fick jag själv erfara den här månaden.

  • Blingbling
    Tigrinna skrev 2013-04-20 14:32:07 följande:
    Blingbling- läste i en annan tråd att du börjat med Pergotime, hur känns det, hur mår du?

    Tanken var att jag skulle dra igång med Pergo för en vecka sedan, men av lite olika anledningar passade det inte in i verkligheten den här gången...så jag satsar på nästa cykel istället - om jag inte blir gravid ändå "naturellt" nu Lovar att uppdatera gällande Pergo om det blir aktuellt. Har du funderingar på att själv köra en kur sådant?
Svar på tråden BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?