Inlägg från: Blingbling |Visa alla inlägg
  • Blingbling

    BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?

    Hej Pelagonia! Välkommen hit till tråden där vi alla SKA bli gravida

    Då har du BIM lite före mig, om allt är som vanligt så ska jag ha BIM på den amerikanska nationaldagen (4 juli)...men det blir kanske aningen försenat nu då effekten från Pergotime säkert fortfarande sitter i sedan förra cykeln.

    Håller tummarna för dig!   

  • Blingbling
    kossann skrev 2013-06-15 06:55:30 följande:
    Min Clearblue-monitor visade max nu på morgonen... det är nog dax att gå in och väcka sambon ;) Hoppas att pergotimen hjälper till denna månande! Nu hoppas vi att det är vår månad denna månaden!  

    Jobba på!
  • Blingbling

    När man vill lägga in en bild så går man först till sin presentation (klickar på symbolen som ligger just till vänster om inboxen, uppe till höger på sidan, det är en symbol på ett ansikte av en tjej. När man är inne i sin presentation scrollar mn till "Redigera profil" och klickar där. Sedan letar man upp "ladda upp foto" (tror det står något om det och profilbild) och bläddrar fram foto man vill lägga in. Syns inte så bra, men jag har ett fint Munkpepparträd som foto

  • Blingbling

    Fiiiiint med hjärtat! Påminner mig om ett av mina favvoställen i världen - Tylösand. Brukar vara där varje sommar några dagar och det är inte sommar förrän jag kommer till den där finkorniga och 7 km långa stranden där.... Plockade snäckor för ett par år sedan och gjorde just ett hjärta som jag fotade i sanden

  • Blingbling

    Nej queenleia...nej.... Men en blödning behöver ju inte alltid betyda något, har du kollat upp den inom vården? Fortsätter den eller har det lugnat sig?

  • Blingbling
    Tigrinna skrev 2013-06-18 16:07:06 följande:
    bling- Tylösand är ju underbart! Har spenderat många somrar där i min barndom då mina kusiner bodde i Halmstad. Lyllos dig som ska dit i sommar, njuuuut!

    Lyllos dig som haft kusiner i Halmstad Lovar att jag ska njuta järnet när jag kommer dit inom de närmaste månaderna...det är definitivt inget svårt löfte
  • Blingbling

    Men åååhhhh...kan vi inte träffas allihop nästa sommar i Halmstad med våra bebbar, åka till stranden (sittande under stooora parasoll så klart) och prata om när vi satt och ojade och oroade oss över att det var så svårt att bli/behålla en graviditet Det vore väl något att se fram emot?!

  • Blingbling

    BRA! Då satsar vi på en bebbe-turné runt Halmstads stränder (Haverdal, Tylö etc) nästa sommar - och alla våra bebbar ska med! Varnar er för att om jag säger en sak så menar jag verkligen det! Tigrinna, jag har en superbra kompis som är helt frälst i Mölle...jag kanske ska kolla upp den orten någon gång

  • Blingbling

    Härligt queenleia! Så kul att du också är på, då är det bara full fart framåt för dig också! Hur går det annars, har blödningen lugnat sig något? Har du varit inne för att kolla upp allt? Det kan ju vara en ofarlig blödning om du inte känt någon smärta.... Men visst, ibland känner man ju också på sig när det blivit ett MF, speciellt då alla symptom "rinner av en" och försvinner.

Svar på tråden BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?