Inlägg från: Elsanpelsan |Visa alla inlägg
  • Elsanpelsan

    gravida från tråden= vi som försöker få bebis 2013

    Annzi83 skrev 2013-04-20 13:43:09 följande:
    Ni som har barn sedan innan, är havandeskapspening semestergrundande? Jag vet att endast en del av föröldradagarna är semestergrundande men känner mig osäker på hur det är just vid havandeskapspenning. Känns ju surt om man tar ut all sin semester i sommar och sen visar det sig att havandeskapspenning inte är semestergrundande.. Då ligger man ju helt plötsligt back med dagar..

    Har barn s ed an innan men har inte haft havandeskapspenning. Googla det så får du svar, men kan inte tänka mig annat än att det är sjukpenninggrundat. Men är du säker på ayt du ska få hp, eller hur menar du?
  • Elsanpelsan
    Me0500 skrev 2013-04-22 10:29:58 följande:
    Hej på er! Jag har registrerat om mig. Det är jag som är "Vinter78" om någon kommer ihåg mig! Maybe4 kanske gör det! Jag är så glad att ni alla har plussat, det ger en hopp! Stort grattis till er alla!!! Jag har inte plussat än, är bara här och nyfiken. Har Bim nästa tisdag. Tänkte bara höra om ni hade några symtom en vecka före Bim?

    Ingenting. Men inte heller några symtom på att mensen var på väg så därför misstänkte jag att jag kanske var gravid
  • Elsanpelsan
    Elin8401 skrev 2013-04-22 20:39:04 följande:
    Elsanpelsan-- vilken mysmage

    Men jag undrar hur bra jag eg är på att dölja den på jobb, eller om de redan misstänker något ;)
  • Elsanpelsan
    Elin8401 skrev 2013-04-22 20:49:34 följande:
    Hej kom å hjälp mej vad fel ja skriver... inga tajta linnen ska det ju stå

    Hehe härligt att det inte bara är jag som skriver illa med telefonen! Nä, bara stora tröjor som gäller. Tror jag kommer berätta för fam i helgen, några kompisar vet redan. Berättar på jobb så snart familjen vet
  • Elsanpelsan
    maybe4 skrev 2013-04-22 21:06:34 följande:
    OJ såg nu att det fanns en bildtråd. Då kanske jag inte skulle ha lagt den här. Sorry   

    Äh, spelar väl ingen roll att vi lögger bilderna här istället. Det är ju här vi pratar :) visst får man mage mycket snabbare nör man har barn sedan tidigare! Förra graviditeten var jag inte så här stor redan
  • Elsanpelsan
    maybe4 skrev 2013-04-23 12:35:09 följande:
    Ja jag blev riktigt stor med honom. Och jag fick bara mage...så ryggen blev inte så glad...och verkligen inte fogarna... Hoppas jag inte blir lika stor denna gången...fast jag blir nog större...för E var så liten...han vägde bara 2305g och var 42cm. Så får jag en normalstor bebis denna gång så lär jag nog bli större.    

    Gick du hela tiden ut och ändå var han så liten? Min som vägde 3880 fast han föddes 9 dagar tidigt. Hoppas på denna inte blir större i alla fall! Vill ha liten bebis :) dottern vögde 3120, det var en lagom liten filur :)
  • Elsanpelsan

    Åh, jag har fått ett riktigt i-lands problem... har blivit uppsagd från jobb pga arbetsbrist. Skulle sluta siste maj men har fått erbjudande om förlängning till siste september. All min semester har jag tagit slut på under våren, annars skulle den rykt när jag blir arbetsbefriad. Jag har därför förhandlat med jobb om att få ledigt fyra veckor i sommar mot betalning och de verkar gå med på det. Nu till problemet... är jag tjänsteledig utan lön så minskas min sgi med 15%, och det vill jag ju inte! Vet inte hur jag ska lösa det, suck!!

Svar på tråden gravida från tråden= vi som försöker få bebis 2013