Inlägg från: Elsanpelsan |Visa alla inlägg
  • Elsanpelsan

    gravida från tråden= vi som försöker få bebis 2013

    Idag fick lilleman sin tremånaders vaccin... oj som han skrek stackaren :( och efter sprutorna så har han så gott som bara sovit, varit vaken förr att äta bara så det tog nog på krafterna det där! 5800 väger han nu, 61 cm lång

  • Elsanpelsan

    Jag läste ett tips om att duka med våra gamla leksaker, det tror jag att vi ska. Så kan barnen leka med de också sen :) sen tänker vi ha pappduk på borden och lägga ut filtpennor så kan alla klåttra på duken. :)

  • Elsanpelsan
    Annzi83 skrev 2014-01-27 12:05:31 följande:
    Jag skulle vilja ha små blå skor att sätta på borden, har sett de på bild men vet inte vart man får tag i.. Sen skulle jag också vilja ha utklippta fötter att lägga i mitten av bordet. Servetter kommer jag beställa med namn och datum på men sen vet jag inte.. Har hittat en tårta jag vill ha men de va ruskigt dyrt så vi får se

    Fötter finns i pepparkaksformer om fu vill ha de som mallar att klippa ut
  • Elsanpelsan

    61 kg och smällfet? ; ) är du typ 1, 20 lång eller? ;) jag tycker det låter som att ni båda väger ganska normalt! Jag är 170 lång och väger nu 65. Samma som jag vägde när jag blev gravid och känner mig ganska "nirmaltjock" nu. Har önskan om 62 kg, men inget måste. För tillfället rasar jag i vikt så hoppas det fortsätter en eller ett par mån till. Sen ska man bar jobba på att få snyggare kropp också :)

  • Elsanpelsan

    Anna, så var det jär innan också. Men nu har det vänt och han sover gott i vagnen på dagarna, ibland vill han inte jtan sover på mig, men så länge det inte är varje gång så är det ju bara mysigt :) han har sovit nu sedan halv 11, vaknade vid halv ett och åt och somnade om o vagnen sen. :)

  • Elsanpelsan

    Jag har gått ner alla mina kg nu! Bara några extra som ska bort också ;) jaghat verlligen inte gjort något aktivt för att bli ab med dem, härligt när det sköter sig själv! 16 kg :) mätte lår o rumpa, gjorde det i slutetav grav också. -6 cm på rumpa och -4 på låren. Här snöar det massor idag. Har lovat de stora att vi ska till pulkabacken efter skolan, tror vi kommer snöa bort ;)

  • Elsanpelsan

    Usch för magsjuka :( hoppas din sambo fick dåligt samvete för att han gnällde på dig!! Idag ska jag sätta in spiral. Förstår inte farför spiralpaketet ska vara så sjukt stort, man blir ju lite skraj och hinner tänka "ska hela det där in i mig";) men den är ju inte als så stor som paketet ;)

  • Elsanpelsan

    H


    Bianca1 skrev 2014-02-06 10:38:35 följande:
    Jag har haft min i två veckor nu. Kändes inget alls denna gång. Dock har jag fått ont på sidan inne i livmodern. Typ samma smärta som efter snittet. Funderar på om den lagt sig konstigt eller skadat såret lite

    Usch. Jag tyckte både att det gjorde ont och var obehagligt! Men nu är den där och ska stanna där till 2018 :)
Svar på tråden gravida från tråden= vi som försöker få bebis 2013