• mammatilltvå85

    December bebis 2013

    Hej alla nygravida Decembermammor!

    Här tänkte jag att vi kunde samlas och diskutera eller lägga in bilder på allt som rör graviditeten=)

    Själv har jag för ett par dagar sedan plussat med nummer 3. Syskonen är lite äldre 6 & 7 år gamla men både jag och min man (barnens pappa) längtade efter en till liten så vi är jätteglada just nu!

    Såhär i början är dte ju lite nervöst och skakigt, vi hoppas allt ska gå vägen. Om det gör det beräknas den lill* titta ut 2 december.

    Välkomna hit alla ni som som plussar så kan vi följas åt längs vägen....

              

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-03-31 18:20
    Här finns en tråd med en Bf lista där vi kan lägga och/eller ändra våra bf datum..

    www.familjeliv.se/Forum-2-113/m69362526.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-03-31 18:26
    NY LÄNK: (blev fel år i den förra...)

    www.familjeliv.se/Forum-2-113/m69362564.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-04-03 18:41
    Det finns numera en medlemsgrupp för oss med bf i december. Där finns olika tematrådar, galleri osv. Om du vill bli medlem så gå in på denna länk: www.familjeliv.se/Medlemsgrupper/bf-december-2013-123458

  • Svar på tråden December bebis 2013
  • delih

    Hej, jag väntade på att en sån här tråd skulle startas :)

    Om jag ska lita på mina egna instinkter istället för fertility friend så har jag BF 1:a december :) Jag plussade igår och kunde inte sluta le på hela morgonen. Vi har försökt i snart 2 år så det var verkligen på tiden. Dock har jag ett missfall i ryggsäcken och oroar mig alldeles för mycket. Detta är vårt första barn, om allt går som det ska dvs :)

    Kul med en decembertråd :)

  • mammatilltvå85

    Hej vad roligt att vi är två iallafall som hunnit plussat;=) Jag laddade hem en gravidapp till mobilen och fyllde in äl och förra mens och fick bf till 1 december....så det står fel i trådstarten...

    Vad härligt att ni är gravida igen=) Jag förstår oron, oroar mig själv massor fast jag inte upplevt ett mf förut men det är ju vanligt att det sker. Dock ovanligt att det sker upprepade gånger har jag läst så jag hoppas och tror det går vägen för er nu!

    Det är ju så länge sedan jag var gravid sist, känns som att jag glömt "allt"...när ringer man till BM tillexempel? Säkert ingen panik egentligen men jag skullevilja att de kollar om jag är imun mpt toxoplasmos då vi precis skaffat en katt och de kan smitta via kattlådan...=(

    Var i sverige bor du?

           
     

  • delih

    Jag får hoppas på att oddsen om att det är ovanligt med fler missfall ligger på min sida då :) Jag känner inga symptom alls, så det är svårt att känna av att man är gravid. Jag kan inte förstå mina gravtest. Tog tre st, en billig sticka, en clear blue och en clear blue digital där det står att jag är gravid. Lite som på bilden jag har, fast jag har haft denna bild sedan jag blev gravid sist. :p Men är ändå svårt att förstå att jag faktiskt, nu efter så många år, blivit gravid igen :)

    Oj, sådana saker har jag inte ens tänkt på. Det enda jag tänker på att jag ska kunna gå igenom vecka för vecka och längtar tills vi kan köpa hem barnvagn, spjälsäng, kläder osv :)

    Jag bor några mil norr om Sundsvall. :)

  • tjej89

    Hej! Jag är också nygravid och beräknad till 2a december! Går in i vecka 5 imorgon.
    Plussade i torsdags på BIM -2. Min första graviditet, var planerad.
    Tog på andra försöket, nu är man ju super nervös! Orolig och kollar efter blod i trosan nästan hela tiden... haha.
    Jag hoppas så mycket att den trivs bra där inne.

    Bor i Stockholm :)

    kram och grattis till era pluss tjejer!  

  • mammatilltvå85

    Vad kul nu är vi 3 stycken med bf inom 2 dagar=)

    Jag bor i norrköping...

    Jag testade först på Äl + 9 eller bim -5 var megasvagt sen har jag testat varje dag och det blir liiite starkare men jag har nojjat massor varje dag och tyckt att det borde bli ÄNNU starkare....men men, imorgon är det BIM är livrädd att börja blöda=((

    Kommer känna mig lugnare bara jag lyckas ta mig förbi BIM och nån dag till iallafall....iallafall lugnare för stunden...

         

  • delih

    Jaha, ojdå, nu säger familjelivs kalender att jag har BF den 30 november. Men det är ju för att den räknar 39+6 och inte 40 som BF.

  • tjej89

    Delih! Jag fick också beräknad till 30 november här på FL. Jätte konstigt... Men ja det blir väl däromkring :):)

    Är också super nervös! Hade BIM i lördags... Så jag är + 2 nu och det blir starkare för varje dag! Har även jag testat typ tio tester... Svårt att ta in!
    Vill ju så gärna att den ska stanna där inne...

    Kram på er

  • tjej89

    Hur mår ni då tjejer?

    Hur känns ett missfall? Blöder man "bara" eller ska det göra ont också? Är så nojjig :(

Svar på tråden December bebis 2013