• delih

    December bebis 2013

    Hej, jag väntade på att en sån här tråd skulle startas :)

    Om jag ska lita på mina egna instinkter istället för fertility friend så har jag BF 1:a december :) Jag plussade igår och kunde inte sluta le på hela morgonen. Vi har försökt i snart 2 år så det var verkligen på tiden. Dock har jag ett missfall i ryggsäcken och oroar mig alldeles för mycket. Detta är vårt första barn, om allt går som det ska dvs :)

    Kul med en decembertråd :)

  • delih

    Jag får hoppas på att oddsen om att det är ovanligt med fler missfall ligger på min sida då :) Jag känner inga symptom alls, så det är svårt att känna av att man är gravid. Jag kan inte förstå mina gravtest. Tog tre st, en billig sticka, en clear blue och en clear blue digital där det står att jag är gravid. Lite som på bilden jag har, fast jag har haft denna bild sedan jag blev gravid sist. :p Men är ändå svårt att förstå att jag faktiskt, nu efter så många år, blivit gravid igen :)

    Oj, sådana saker har jag inte ens tänkt på. Det enda jag tänker på att jag ska kunna gå igenom vecka för vecka och längtar tills vi kan köpa hem barnvagn, spjälsäng, kläder osv :)

    Jag bor några mil norr om Sundsvall. :)

  • delih

    Jaha, ojdå, nu säger familjelivs kalender att jag har BF den 30 november. Men det är ju för att den räknar 39+6 och inte 40 som BF.

  • delih
    tjej89 skrev 2013-03-25 11:37:01 följande:
    Hur mår ni då tjejer?

    Hur känns ett missfall? Blöder man "bara" eller ska det göra ont också? Är så nojjig :(
    Det gör oftast ont, har man blödningar eller bruna flytningar i samband med det bör man kolla upp det. Annars skulle jag väl säga att man inte har något att oroa sig över.

    Jag däremot är jättejättestressad, kan inte rå för det. Kunde inte sova igår för att jag fått för mig att jag inte är gravid längre, att allt bara är påhitt och att jag skulle börja blöda dagen efter. Tempar på morgonen bara för att se att temperaturen inte sjunkit.

    Vill bara komma ur den första trimestern så jag kan känna mig lugnare sedan.
  • delih
    tjej89 skrev 2013-03-25 15:17:57 följande:
    Tack för ditt svar! Är ju så ny på allt det här, och man blir ju så uppskrämd att missfall ääääär så vanligt. Nästan så att man inte får vara glad förens man kommit till vecka 12. så tråkigt :(

    Jag är också stressad. allt känns så overkligt!  så då är vi lika paranoia båda två ;)
    kul att ha sällskap :) haha
     
    Ja men eller hur, till och med min sambo vågar inte känna sig glad. Då han såg mitt plus (som var tydligt fastän det inte var lika starkt som kontrollstrecket) så sa han "ja men du kanske borde vänta tills det blir starkare". Jag tog ett CB digitalt så han förstod att jag faktiskt var gravid. :) Dock ser jag på honom att han inte vågar vara glad riktigt ännu.

    Haha, ja det är bra att ha någon att "paranoida" sig med så man vet att man inte är ensam om det :p
  • delih

    Såg bara "dött= sött" och tänkte vad tusan säger hon nu? Men så läste jag det långa inlägget och då hängde jag med :p

    Jag äter inga vitaminer mer än folsyra, jag vågar inte ta någonting utan BM's tillåtande så jag ska ringa och boka en tid nästa vecka kanske för hälsosamtal. :)

    Är jag den enda som typ inte har några symptom? Alltså brösten ömmar men knappt, får ont på nätterna för att jag ligger på dom. Sedan är jag jättegasig och kan få världens värk i livmodern för att tarmarna trycker på när jag blåses upp. Iofs så är jag väl lite mer trött än vanligt och fick springa och kissa en gång inatt, men vet inte om det har att göra med hur dåligt jag sov de senaste nätterna och om kissandet beror på hur mycket jag drack igår.

    Jag har min sambo och min väninna som vet om min graviditet, min väninna just för att hon är gravid också och det är skönt att kunna ventilera då man blir nojjig :) I helgen ska jag berätta för mina systrar :D

Svar på tråden December bebis 2013