• Anonym (?)

    Ni som lever i en relation utan sex/närhet hur orkar ni???

    Sexig singel skrev 2014-06-13 18:41:57 följande:
    Själv lever jag utan sex som singel. Jag tackar varje vecka nej till sex. Det gör jag av olika anledningar; Dels för att polis inte utreder sexuella trakasserier och andra övergrepp på min person, jag förstår att de har preskriberingstider så då väljer jag helt enkelt att sexstrejka. Jag väljer också att göra så eftersom jag diskrimineras i fråga om lön och i studiesammanhang.
     Tills samhället och arbetsförhållandena accepterar mig som jämlik, inte bara juridiskt men ekonomiskt och beteendemässigt så tänker jag inte ha sex. Visst, jag blir kåt  och sex kan vara jätteskönt men det finns onani och sport, yoga och annat som man kan använda sin energi till. Sex är inte allt här i livet. Det finns mycket annan njutning man kan ägna sig åt.

    Vi har nog lite olika syn... Att sexstrejka skulle jag uppleva som ett straff mot mig själv (dvs om jag utförde det).


    Du straffar dig själv för att samhället inte ser ut som du vill? Lär nog inte hjälpa... lika effektivt som att knyta näven i byxfickan eller ge dagens tistel i en insändare.

  • Anonym (?)

    Har själv varit den närhetstörstande i ett "vitt" förhållande och detta är min teori.


    Under förutsättning att förhållandet är mellan två jämställda parter i övrigt så vill jag påstå följande;
    Precis som att det bara är omgivningen som lider i närheten av en dum person så är det oftast den som har större lust som lider i ett sexuellt obalanserat förhållande.
    Detta då personen med lägre lust ofta saknar viljan eller förmågan att förstå eller kompromissa. Förhållandet är dömt att bli olyckligt eller i bästa fall avslutasJag tror att nästan alla dessa dåliga förhållanden lever så länge beror på att båda parter förutsätter att den andre skall ändra sig till "normal".
    Naturligtvis anser man då att man själv är normal (vad det nu är


    Att bli nekad eftersom "Så Skall det låta" är på TV-tablån är oerhört förnedrande.
    Ändå stannar båda parter kvar med en förhoppning om att det skall bli bättre då den andre ändrar sitt beteénde.
    Klart det är jobbigt när det tjatas men det är trots allt ett uttryck för att man vill stanna kvar, man vill vara partnerns förstahandsval, man vill vara partnerns favorit-tidsfördriv.


    Naturligtvis finns det förklaringar och förmildrande omständigheter men detta måste kommuniceras. Det måste finnas en genuin vilja från båda parter att kommunicera, anpassa sig och kompromissa.

  • Anonym (?)
    Anonym (ung kille i likannde sitts) skrev 2023-05-02 17:27:11 följande:

    Du beskrev precis mitt liv, precis det som du beskrev. 


    Jag tycker jag gör allt rätt, jag tjatar aldrig, köper fina grejer till henne (utan att förvänta mig något), tjänar bra med pengar, har ambitioner, tränar mycket, klagar aldrig på något, lagar mat, lägger fokus på henne men det känns som hon äcklas av mig fast hon säger att hon älskar mig. Inte haft sex eller fått kyssar på ett halvår om inte närmare ett år nu. Men det känns ju fel att göra slut för att man inte får pussar eller sex. Det är en svår sitts. Men vi är fortfarande yngre än 25 båda två och det känns som det kanske är lika bra o göra slut nu när man har tid på sig o hitta rätt. Men de e svårt liksom....


    Ett gott råd? lämna? jag såg också dessa tecken när jag var i din ålder men stannade kvar. Det blir aldrig bättre förutom korta stunder, sedan blir det värre.
    Vill du leva som du gör nu? stanna.
    Vill du ha närhet, kyssar och sex? Gå vidare! Finns massor med vettiga tjejer.
Svar på tråden Ni som lever i en relation utan sex/närhet hur orkar ni???